Oana Zăvoranu, acuzată de furt! Ce s-a descoperit în urma unei anchete

Publicat: 03 iul. 2022, 08:29 Autor: Maria Apostol Vedete

Belele mari pe capul Oanei Zăvoranu! Bruneta are de dat socoteală în mai multe procese intentate de fostul manager al clinicii pe care fosta lui Pepe o manageriază. Vorbim de acuze grave: furt de energie electrică!

Oana Zăvoranu a moștenit sume mari de bani după moartea mamei sale, Mărioara, în urmă cu șapte ani. Ulterior, actrița a început imediat să facă multe cheltuieli masive, majoritatea fiind îndreptate spre lucruri fine, plăceri personale ale divei. În paralel, fosta soție a lui Pepe a investit, printre altele, și într-o clinică medicală.

Mai mulți oameni care au colaborat cu Oana Zăvoranu, în acest proiect medical, au întors armele și au acuzat-o pe brunetă că nu și-a respectat obligațiile financiare. Inclusiv managerul clinicii a executat-o silit pe vedetă și îi cere în instanță 155.000 lei (puțin peste 31.000 de euro) Bruneta a făcut recurs, dar Judecătoria Sectorului 5 a decis că Oana Zăvoranu este obligată să îi achite datoriile fostului manager.

Situația este, însă, potrivit informațiilor CANCAN.RO, super complicată pentru Oana Zăvoranu. Este acuzată de furt de energie electrică în perioda 2017 (de la înființarea clinicii) – 2021 (până la control). Mai multe detalii despre acest subiect găsiți pe CANCAN.RO.

Oana Zăvoranu, amenințată cu un cuțit

Incidentul a avut loc pe DN1, în urmă cu câteva luni, între stațiunile Azuga și Bușteni. Soțul ei, Alex Ashrad, a încercat o depășire ca să avanseze mai repede în deja tradiționala coadă de mașini.

Ciudat este că, în momentul în care au intrat în depășire pe contrasens, spune Oana Zăvoranu, un alt șofer s-a oprit în mijlocul drumului. Special ca să nu-i lase pe ea și soțul ei să treacă, și i-a forțat să intre pe o stradă laterală.

Alex a încercat să facă depășirea și el s-a pus în drum, de-a curmezișul, ca să nu ne lase să trecem.

Ne-am oprit pe o străduță, acolo, și a scos cuțitul la noi. Nebunul a scos cuțitul la noi!”, a declarat Oana Zăvoranu într-un interviu.

Publicat: 03 iul. 2022, 08:29 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă