Daniela Gyorfi, ‘mutilata de operatii estetice’. Ce reprosuri ii aduc fanii

Publicat: 25 mart. 2019, 17:17 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Cantareata in varsta de 50 de ani a reusit sa isi supere fanii de pe Facebook cu o singura imagine. Arata bine, dar nu mai e aceeasi femeie.

Daniela Gyorfi, ‘mutilata de operatii estetice’, dupa cum sustin fanii. Artista a publicat pe contul ei oficial de Facebook o imagine noua. In ea, Daniela Gyorfi are un make-up impecabil, parul proaspat vopsit si aranjat, plus o bereta cu paiete pe cap.

Din nefericire, fanii nu prea au apreciat efortul si look-ul artistei. Daniela Gyorfi a fost criticata de fani pentru ca e ‘mutilata de operatii estetice’. In timp ce unii o blameaza pentru ca si-a distrus frumusetea, alti o felicita si o lauda pentru cariera.

Daniela Gyorfi, ‘mutilata de operatii estetice’

  • „Ce-i cu poza asta…”, „Oribilă, jur! Te-ai mutilat de la atâtea operații estetice”, au criticat-o unii dintre internauți pe Daniela Gyorfi pe Instagram.
  • „Ești superbă, draga mea. Își doresc tot binele din lume”, ” Ești o fată modestă, îmi place mult, nu ești ca alte vedete. Mulțumim că ești așa’, ” Mereu sexy, mereu frumoasă, o adevărată divă’,
  • „La cum ai crescut și ce greutăți ai avut draga mea, mama ta, Dumnezeu să o ierte, nu s-at bucura să te vadă că ești tristă. Caută să te bucuri de fiecare clipă trăită alături de familia pe care o ai”, „te văd un om frumos și o învingătoare”, au mai scris fanii ei. Daniela Gyorfi, in lenjerie intima la 50 de ani. Cum arata trupul ei, in realitate
Publicat: 25 mart. 2019, 17:17 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă