Daniela Gyorfi, sarbatori fara fiica ei. Maria a plans cu lacrimi amare. Unde a fost mama ei

Publicat: 15 Jan. 2019, 14:45 Vedete

De sarbatori, Daniela Gyorfi si George Tal au petrecut 3 saptamani in America, fara fiica lor.

Daniela Gyorfi, sarbatori fara fiica ei. Cantareata de manele a mers in America insotita doar de partenerul ei de viata, George Tal. Cei doi au vorbit zilnic cu Maria, fiica pe care au lasat-o in Romania. Artista sustine ca i-a fost mare dor de fiica ei.

In America, Daniela Gyorfi si George Tal au vizitat si au facut shopping. Mai ales el. Cantareata sustine ca sotul ei a stat mai bine de trei ore la o sesiune de cumparaturi, intr-un mall din America.

Daniela Gyorfi, sarbatori fara fiica ei

„George a făcut shopping la greu, într-un mod mai mult decât periculos. Diferența dintre mine și el este că eu am niște firme care mă îmbracă. Mă bucur că și-a luat el, a luat și pentru Maria. A fost greu fără Maria, am stat trei săptămâni. Fiind și sărbătorile, a luat amploare emoția. Maria mi-a spus că a plâns. Mi-a zis că s-a uitat la o poză cu noi și a plâns, să nu se întâmple ceva.

A fost un pic greu, dar tehnologia din ziua de azi ne permite să ne vedem și să ne auzim. Nu i-am cumpărat jucării, am cumpărat ce avea nevoie. Am avut două bagaje la venire și patru la plecare, se putea mai rău, George a cumpărat multe. A intrat într-un magazin de firmă, erau reduceri mari și după trei ore am crezut că fac criză de isterie”, a declarat Daniela Gyorfi la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Publicat: 15 Jan. 2019, 14:45 Vedete
Pe aceeași temă