Este OFICIAL! EA este cea mai bogata cantareata din lume. A devansat-o pe Beyonce

Publicat: 15 Jan. 2019, 13:01 Vedete

Revista Forbes a anuntat care este cea mai bogata cantareata din 2018, castigand anul trecut nu mai putin de 83 de milioane de dolari.

Katy Perry este cea mai nogata femeie din industria muzicala, depasind-o pe amrea ei rivala, Taylor Swift, care se afla pe locul 2, cu 80 de milioane de dolari, urmata de Beyonce, cu 60 de milioane de dolari.

Cele care urmeaza in clasament sunt Pink cu 53 de milioane de dolari si Lagy Gaga cu 50 de milioane de dolari. Insa sumele castigate nu provin doar din muzica, cel putin in cazul lui Katty Perry.

Anul 2018 a fost unul incarcat pentru artista, care si-a finalizat turneul de promovare al albumului „Witness” si a fost jurata pentru show-ul „American idol”.

Este OFICIAL! EA este cea mai bogata cantareata din lume

Este OFICIAL! EA este cea mai bogata cantareata din lume

Insa artista s-a implicat si in industria cosmetica, avand propria linie de parfumuri care se vand ca painea calda. Pentru ca a fost un an incarcat, Katty Perry a decis ca vrea sa ia o pauza, pentru o perioada nedeterminata.

Katty Perry se poate lauda cu un numar mare de discuri vandute, nu ami putin de 100 de milioane de exemplare, fiind si detinatoarea celor trei premii Digital Diamond Awards.

Potrivit evz.ro, Katty Perry este primul artist de sex feminim din istoria muzicii care a reusit performanta de a face un miliard de vizualizari pe Vevo cu videoclipul „Dark Horse”.

Publicat: 15 Jan. 2019, 13:01 Vedete
Pe aceeași temă