Artistul Maluma a ajuns de urgenta la spital! Fanii sunt extrem de ingrijorati

Publicat: 15 ian. 2019, 10:55 Autor: Simona Vedete

Indragitul cantaret columbian Maluma a ajuns pe mana medicilor, acesta postand o fotografie in care se afla pe un pat de spital.

Maluma a decis sa impartaseasca cu fanii trista veste pe pagina de Instagram, acesta avand probleme de sanatate, insa nu a oferit si alte detalii. In poza se poate vedea cum aceste se afla pe un pat de spital, fiind monitorizat e aparate dar cu zambetul specific pe buze.

In descrierea pozei acesta a scris doar „Siempre andamos positivos” (Intotdeauna trebuie sa ramanem pozitivi) iar fanii au sarit cu comentarii, urandu-i sa se faca repede bine si sa revina pe scena cu forte proaspete.

Presa locala a spus ca artistul in varsta de 25 de ani a suferit o operatie la ligamente, iar problemele le-ar avea din vremea in care a ajucat fotbal, inainte sa se lanseze in industria muzicala.

Artistul Maluma a ajuns de urgenta la spital

Artistul Maluma a ajuns de urgenta la spital

Si in Romania artistul este foarte indragit, piesele lui fiind mereu in topul cautarilor pe Youtube si difuzate la psoturile de radio si TV specifice.

Maluma este un cantaret si compozitor nascut in Medellin, Columbia, si a devenit faimos in 2011, cu piesele „Farandulera”, „Obesión” si „La Temperatura”.

Albumul de debut s-a intitulat „Magia” (2012), cu un succes imens in Columbia, fiind nominalizat in 2013 pentru rpemiile Grammy Latin la categoria cel mai buna artist nou.

A urmat al doilea album, „Pretty boy, dirty boy” (2015) cu un succes si mai mare fata de primul, intrand ca nuamr 1 pe lista de albume latino din Panou.

Publicat: 15 ian. 2019, 10:55 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă