Filme noi in cinema saptamana 14-20 ianuarie 2019: Bruce Willis revine in Glass! VIDEO

Publicat: 14 Jan. 2019, 18:48 Life
Filme noi in cinema saptamana 14-20 ianuarie 2019: Bruce Willis revine in Glass! VIDEO

Pelicule noi in cinematografele din toata tara, pentru toti impatimitii de filme!

Filme noi in cinema saptamana 14-20 ianuarie 2019. Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi titluri, ai nimerit bine. Avem pentru tine o serie de filme care se vor lansa saptamana aceasta. Merita sa le vezi, mai ales daca ai si copii!

Filme noi 14-20 ianuarie 2019

Asterix: Secretul poțiunii magice 2019 – premiera 18 ianuarie


Comedia are o durata de 85 de minute. După ce s-a lovit în timpul culesului de vâsc, druidul Panoramix hotărăște că e timpul ca viitorul cătunului lor să fie asigurat, așa că pornește în căutarea unui druid tânăr și talentat căruia să-i lase moștenire Secretul Poțiunii Magice.

Glass 2019 – premiera 18 ianuarie


Revin Bruce Willis, în rolul lui David Dunn și Samuel L. Jackson, în rolul lui Elijah Price, cunoscut și sub pseudonimul de Domnul Glass (sticlă). Lor li se alătură, din “Split”, James Mcavoy, reluând rolul lui Kevin Wendell Crumb și a multiplelor personalități care se ascund în interiorul său, precum și Anya Taylor-Joy, în rolul lui Casey Cooke, singura captivă ce a supraviețuit unei întâlniri cu Bestia (The Beast). Glass îl găsește pe Dunn, care se afla în urmărirea lui The Beast, creatura superumană a lui Crumb. Iese la iveala că Price e, de fapt, adevăratul păpușar, ce deține secrete cruciale despre ambii.

Familie de-a gata 2019 – premiera 18 ianuarie


Filmul are o durata de 118 minute. Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid că e timpul să-și facă o familie, adoptand. Ajung să cunoască un trio de frați, care include și o adolescentă năbădăioasă, își dau seama că nici nu au pornit bine “motoarele”, și sunt pe cale să scape frâiele din mână. Viața lor devine un șir de eforturi de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți.

Papillon – premiera 18 ianuarie


Charlie Hunnam și Rami Malek sunt protagoniștii celei mai noi ecranizări „Papillon” și „Banco”. Aventura este centrată în jurul lui Papillon, un hoț de rând, condamnat pentru o crimă pe care nu a comis-o. Papillon încheie o alianță neobișnuită cu instaritul Louis Dega (Rami Malek) care, în schimbul protecției, îi oferă eroului banii necesari pentru a pune în practică un plan de evadare.

Casa pe care Jack a construit-o 2018 – premiera 18 ianuarie


Jack savarseste primele sale crime in 1970. Apoi devine un sofisticat criminal in serie, in timp. Are o inteligenta peste medie si constientizeaza starea in care se afla. Singurul cu care discuta despre latura sa de criminal cu sange rece e Verge. Lui ii spune ca, pentru el, o crima este o opera de arta. Pe masura ce face crime, politia se apropie de el si sunt la un pas sa il prinda.

Sursa: cinemagia.ro

Publicat: 14 Jan. 2019, 18:48 Life
Pe aceeași temă