Gimnasta care ii calca pe urme Nadiei Comaneci! Katelyn Ohashi a luat note perfecte de 10 VIDEO

Publicat: 14 Jan. 2019, 17:06 Viral

Un clip video a devenit viral. In el, Katelyn Ohashi executa un numar perfect pentru Collegiate Challenge, din Florida, America.

Gimnasta care ii calca pe urme Nadiei Comaneci a reusit sa ia un 10 perfect. Cu aceasta ocazie, Katelyn Ohashi a intrat si in cartea recordurilor din instutia de care apartine. Aceasta a avut un numar inspirat de operele celebrului Michael Jackson, informeaza the sun.

Tanara in varsta de 21 de ani este vedeta Universitatii din California (UCLA). Imaginile cu dansul ei au devenit virale in mediul online si sunt senzationale. Anul trecut, in 2018, a incercat acelasi numar, dar nu s-a bucurat de succes.

Gimnasta care ii calca pe urme Nadiei Comaneci VIDEO


In 2019 a exersat mai mult si a modificat coregrafia. Publicul a fost incantat de rezultate. Gimnasta care ii calca pe urme Nadiei Comaneci a fost aplaudata in picioare, la final. Toate colegele din echipa ei au fost incantate de reusita tinerei de 21 de ani.

Toti cei care au vazut numarul tinerei sustin ca este perfect. Adevarul e ca, dupa ce te uiti la video, nu ai cum sa spui ca fata a gresit sau s-a dezechilibrat. Efectiv, e PERFECTA!!! Felicitari!

Publicat: 14 Jan. 2019, 17:06 Viral
Pe aceeași temă