S-a aflat numele copilului lui Meghan Markle! Daca va avea fetita, o sa poarte un nume tipic american VIDEO

Publicat: 14 Jan. 2019, 16:13 News 3

Meghan Markle si Printul Harry au avut primul eveniment impreuna din acest an, iar Meghan a fost pur si simplu superba.

Ducele si Ducesa de Sussex sunt momentan in Birkenhead, Merseyside, iar astazi au vizitat un numar de organizatii care ajuta si ofera suport grupurilor din comunitatea locala.

Cuplul Regal s-a intalnit cu oamenii in Hamilton Square, unde au putut observa un nou monument ce marcheaza 100 de ani de la maortea poetului de razboi, Wilfred Owen.

Mai tarziu vor vizita organizatia Tomorrow’s Women Wirral, care ajuta femeile aflate in conditii nefavorabile si le ajuta sa adopte decizii pozitive asurpa stilului de viata, iar apoi vor vizita Hive Wirral Youth Zone.

Meghan a surpris prin explozia de culoare din tinuta ei, pentru ca in ultimul timp ne-a obisnuit cu nuante intunecate, de la negru la bluemarin si verde inchis, sau nude-uri temperate.

De data aceasta a optat pentru o rochie mov electric, peste care a avut un sueprb cardigan rosu si pantofi stilletos in aceeais nuanta de rosu puternic. In mana na avut o genata maro, iar accesoriile, ca de obicei au fost minimaliste, precum machiajul si coafura ei.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Jan. 2019, 16:13 News 3
Pe aceeași temă