Vladimir Draghia si Giani Kirita, dati afara de la Kanal D. Ce se intampla cu ei

Publicat: 14 ian. 2019, 15:44 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Dupa ce s-a zvonit ca prezentatorul Christian Sabbagh e pe faras, alte doua vedete au plecat de la Kanal D.

Este vorba de Vladimir Draghia si Giani Kirita care ar fi fost dati afara de la Kanal D. Pe scurt, emisiunea Fan Arena care in 2018 a fost prezentata de Vladimir Draghia si Ilinca Vandici are un nou prezentator. Vandici a fost inlocuita cu celebra Lili Sandu, fosta concurenta la Exatlon Romania sezonul 2.

Noua grila Kanal D il exclude si pe Giani Kirita, prezentator la emisiunea Vulturii de noapte, alaturi de Victor Slav. Motivul pentru care Vladimir Drăghia și Giani Kiriță nu mai au loc în emisiunile de la Kanal D nu se știe încă, informeaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

In urma cu cateva zile, Vladimir Draghia a fost implicat intr-un scandal cu politia, in fata la Ateneu. Imaginile s-au viralizat si este posibil ca ele sa il fi suparat pe noul sef al postului tv Kanal D.

Vladimir Draghia si Giani Kirita, dati afara de la Kanal D

Vladimir Draghia si Giani Kirita, dati afara de la Kanal DEmisiunile pe care cele doua vedete le prezentau vor continua fara ei. Astfel “FanArena”, show-ul dedicat fanilor „Exatlon”, va începe luni, 14 ianuarie, si va fi prezentat de Lili Sandu.

Aceasta va fi gazdă a emisiunii două zile pe săptămână. „În fiecare luni si marți, de la ora 23:15, imediat dupa ”Exatlon”, Lili Sandu va comenta, alăuri de invitați, ceea ce se întamplă în Republica Dominicană, cu concurenții celor două echipe”, anunță cei de la Kanal D.

Vladimir Draghia si Giani Kirita, dati afara de la Kanal DGiani Kirita a ramas fara postul de prezentator la Vulturii de Noapte dupa ce a plecat in Republica Dominicana. Locul lui a fost ocupat de Bursucu’ si, la intoarcere, nu si l-a mai primit inapoi 🙂

Publicat: 14 ian. 2019, 15:44 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă