Vladimir Draghia, agresat de jandarmi! Vedeta Kanal D a fost bruscata si i s-au sfasiat hainele VIDEO

Publicat: 12 ian. 2019, 15:39 Autor: D. C. News 3

Vladimir Drăghia a fost implicat într-un conflict cu jandarmii de la Ateneul Român.

Vladimir Draghia, agresat de jandarmi! Prezentatorul emisiunii Fan Arena si primul castigator Exatlon Romania are probleme cu legea. Acesta a fost amendat cu suma de 200 de lei, joi seara, de catre jandarmii romani. Conform wowbiz.ro, Vladimir Draghia i-ar fi injurat pe jandarmi.

In tot conflictul, vedeta Kanal D a fost bruscata si s-a ales cu hainele sfasiate. Jandarmii au vrut să-l îndepărteze din zona Ateneului Român, acolo undea avea loc ceremonia de preluare a Preşedinţiei la Consiliul Uniunii Europene.

Vladimir Draghia, agresat de jandarmi VIDEO

„Știu că e din scurt, dar ar fi păcat să ratăm ocazia de a ne revedea, de a fi văzuți. De data asta nu vom mai sta simbolic în fața unei clădiri goale. Ne vedem la Ateneul Român, peste câteva ore”, a scris Vladimir Draghia pe Facebook, inainte de incident.

Vladimir Draghia, agresat de jandarmi!Vladimir Draghia, agresat de jandarmi!Camelia Tabacu a publicat pe YouTube un videoclip în care apare Vladimir Draghia: „Eram acolo, voiam să traversez, să mă ia nevasta cu maşina, şi (n.r. – jandarmii) m-au luat de mână, m-au tras. Am zis: Domle, trebuie doar să mă ia nevasta cu maşina din stradă. Mi-a spus că nu am voie”, a spus Vladimir Drăghia.

Vladimir Draghia, agresat de jandarmi! Vladimir Draghia, agresat de jandarmi!Jandarmii au incercat sa se apere si sustin pe filmare ca au fost injurati de vedeta. „Credeţi că vă crede cineva când spuneţi asta? Eu mergeam pe stradă. Cine vede că mi-aţi rupt asta. Cu ce vă deranjam? (…) Am spus: Domle, sunteţi nebuni, de ce trageţi aşa de mine?”, a răspuns Drăghia.

Publicat: 12 ian. 2019, 15:39 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă