N-ai fi crezut vreodată! Un bărbat a fost prins pe o stradă din sectorul 4 și rugat să se legitimeze. Ce a scos din buzunar i-a făcut pe oamenii legii să râdă

Publicat: 22 Apr. 2020, 13:05 Razi cu Lacrimi

Să vezi și să nu crezi! Ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, iar autoritățile ne roagă să respectăm măsurile impuse, pentru a stopa răspândirea virusului și la alte persoane. Dar, ce se întâmplă când jandarmii ”dau” pe stradă de un bărbat care presupune că s-a născut în 2018!?

Pe străzile sectorului 4, jandarmii au legitimat un bărbat, însă legitimarea s-a lăsat cu râsete și chiar o trimitere la Spitalul de Psihiatrie Obregia pentru un consult de specialitate.

Odată oprit și rugat să se legitimeze, bărbatul a scos din buzunar un ”act de identitate” de dimensiunea unui permis de conducere pe care scrie ”Suveran”, data nașterii fiind 2018. Chipurile, actul ar expira în anul 3119. Înverșunat, bărbatul nu a vrut să se legitimeze cu identitatea reală, iar jandarmii au solicitat un echipaj de ambulanță pentru ca bărbatul să fie dus la Obregia.

Ce transmit autorătițile

„A refuzat legitimarea motivând că este suveran

Marți, 21 aprilie, în jurul orelor 18:30, pe raza Sectorului 4, jandarmii din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, au depistat un bărbat care a încercat să se legitimeze cu un document intitulat “ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT”.
Documentul nu este, conform legislației în vigoare, prevăzut ca act de identitate valabil pentru legitimare.

Persoana în cauză a refuzat în mod repetat să dea detalii pentru stabilirea identității, menționând faptul că este suveran și că nu recunoaște instituțiile statului, fiind condus la sediul secției de poliție competentă teritorial, pentru continuarea verificărilor.

Din cauza comportamentului deviant pe care-l manifesta, a fost solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, pentru un consult de specialitate.

Cu toții am observat că, în această perioadă, vedem jandarmi în spațiul public, verificând respectarea ordonanțelor militare în vigoare. Pe această cale, facem apel la cetățeni să coopereze cu forțele de ordine, să răspundă prompt solicitărilor acestora și să înțeleagă că suntem în stradă pentru siguranța tuturor”, transmit autoritățile.

A refuzat legitimarea motivând că este suveranMarți, 21 aprilie, în jurul orelor 18:30, pe raza Sectorului 4,…

Publicată de Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti pe Miercuri, 22 aprilie 2020

Publicat: 22 Apr. 2020, 13:05 Razi cu Lacrimi
Pe aceeași temă