Ilinca Vandici a suferit de depresie postnatala. Marturiile cutremuratoare ale vedetei

Publicat: 12 Jan. 2019, 14:38 Vedete

Ilinca Vandici a devenit mama pentru prima data in 2017, cand a dat nastere unui baietel. Desi clipele petrecute alaturi de Zian sunt de nepretuit acum, vedeta a marturisit ca s-a confruntat cu depresia postnatala.

Prezentatoarea tv a marturisit recent cum a reusit sa treaca peste cea mai grea perioada din viata ei. Ilinca Vandici si-a deschis sufletul intr-un interviu pentru Viva.ro.

”În momentul în care ești însărcinată trebuie să te pregătești energetic, sufletește pentru tot ceea ce urmează să se întâmple. Să nu pierzi legătura cu Dumnezeu și să te rogi pentru tot ce e mai bun pentru tine și pentru copilul tău. Când eram însărcinată nu am simțit absolut nimic.

Ilinca Vandici credea ca nu va face fata maternitatii, iar simptomele depresiei postnatale s-au instalat a doua zi de la nastere.

Când am născut, zilele din spital au fost debusolante. Nu știam ce se întâmplă. Voiam copilul, dar nu știam cum să-l țin, cum să-l alăptez. Ascultam la tot ce îmi spuneau doctorițele, asistentele. Îmi era frică să nu-i fac ceva rău, să nu se întâmple ceva. La a doua zi de spitalizare toți membrii familiei plecaseră și mi-au adus copilul să alăptez. Am rămas doar eu cu copilul”, a povestit vedeta de la Kanal D.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Jan. 2019, 14:38 Vedete
Pe aceeași temă