Ilie Nastase a vorbit despre nunta cu Ioana: „Este ultima partenera din viata mea”

Publicat: 12 ian. 2019, 13:19 Autor: D. C. News 3

Cu toate ca in urma cu cateva luni au aparut poze cu Ilie Nastase si Ioana, la starea civila, tenismenul sustine ca nu sunt casatoriti.

Ilie Nastase a vorbit despre nunta cu Ioana in cadrul unei emisiuni tv. Fostul tenismen sustine ca nu este casatorit desi au aparut poze cu cei doi la starea civila. In urma cu cateva luni, nasa celor doi a scapat porumbelul pe gura si a scris pe Facebook ca i-a cununat pe Ilie si Ioana.

Acum, Ilie Nastase sustine ca nu e casatorit, dar nici ca i-ar fi oferit iubitei sale un inel de 15.000 de euro. Cu toate astea, vedeta simte ca Ioana din Constanta e ultima partenera din viata lui.

Ilie Nastase a vorbit despre nunta cu Ioana

„Prea devreme am făcut declaraţia, dar aşa am simţit în momentul acela. Nu trebuie să avem o dată exactă când o să ne unim împreună. E doar în sufletul meu. Aşa simt eu, că este ultima parteneră din viaţa mea. Poate că am dat declaraţia mai uşor, dar e foarte serioasă. Ce simt eu, îi propun ei. Dacă ne simţit bine amândoi, ne decidem să o facem.

Nu există inelul de 15.000 de euro, asta e o invenţie a unui domn sau nu pot să-i spun domn, pentru că eu nu am declarat aşa ceva. Când o să fie momentul şi o să ne luăm serios, o să fie şi inelul, pentru că e normal. E o nebunie, dar nu ştie cine bagă zvonurile astea neadevărate. Eu m-am grăbit să spun asta, dar nu e adevărat”, a dezvăluit Ilie Năstase la Agenția Vip.

Publicat: 12 ian. 2019, 13:19 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă