Ilie Nastase s-a casatorit in secret cu iubita lui? Au fost dati de gol de ‘nasa’

Publicat: 11 nov. 2018, 17:58 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Ultimele zvonuri care circula in legatura cu tenismenul care a divortat recent spun ca s-ar fi casatorit in weekend.

Ilie Nastase s-a casatorit in secret cu iubita lui? Asta e intrebarea care sta pe buzele curiosilor. Mai ales dupa ce ‘nasa’ de cununie ar fi divulgat secretul pe contul ei de Facebook.

Conform libertatea.ro, duminică, 11 noiembrie 2018, Ilie Năstase și Ioana Simion, de 42 de ani, au fost prezenți la un eveniment care a avut loc la un hotel din Slănic Moldova.

In varsta de 72 de ani, Ilie Nastase si-a gasit linistea alaturi de o bruneta focoasa. Cei doi ar avea o relatie amoroasa de cateva luni. Lucurile decurg atat de bine intre cei doi incat au aparut zvonuri in legatura cu nunta lor.

Ilie Nastase s-a casatorit in secret cu iubita lui?

Ilie Nastase s-a casatorit in secret cu iubita lui Au fost dati de gol de 'nasa'„Ilie Năstase şi frumoasa Ioana Simion s-au căsătorit la Slănic Moldova. Naşi suntem noi, Daniela Durdunescu şi Adrian George!”, a scris Daniela Durdunescu, cea care a afirmat că ar fi nașa celor doi, pe contul său de socializare.

Ilie Nastase s-a casatorit in secret cu iubita lui Au fost dati de gol de 'nasa'La scurt timp dupa ce a publicat acest mesaj, ‘nasa’ celor doi a modificat postarea. A taiat din ea infomatia legata de nunta: „Ilie Nastase si frumoasa Ioana Simion la Hotel Coroana Moldovei Slănic Moldova!”.

Ilie Nastase neaga casatoria cu Ioana Simion

Ilie Nastase s-a casatorit in secret cu iubita lui Au fost dati de gol de 'nasa'Contactat pentru a confirma informatia, tenismenul a negat. „E o glumă, nu e nicio nașă. Am fost la Slănic Moldova și am făcut o glumă cu primarul. Căsătoria nu se face așa”, a declarat Ilie Năstase pentru sursa mai sus mentionata.

Publicat: 11 nov. 2018, 17:58 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă