Eugen Cristea s-a operat la ochi. Vedeta a marturisit cum se simte si de ce inca poarta ochelari de soare

Publicat: 11 nov. 2018, 14:18 Autor: D. C. Vedete

In urma cu cateva zile, actorul a fost supus unei interventii chirurgicala la ochi. Acesta a avut probleme de vedere pe care le-a corectat.

Eugen Cristea s-a operat la ochi si, o perioada, va purta ochelari de soare. Cu toate ca nu e vara, actorul nu are voie sa iasa din casa fara ei. Razele de soare sunt un disconfort pentru el cum ochii sai sunt inca sensibili. Cu toate astea, vedeta Eugen Cristea se simte bine dupa operatia la ochi.

Actorul a trecut prin doua operatii de cataracta la ochi. I-a operat pe rand. Dupa interventie, Eugen Cristea si-a facut aparitia la un eveniment monden cu ochelari de soare. Acesta a si glumit pe seama lui: „m-a prins unul la nevastă-mea”.

Eugen Cristea s-a operat la ochi de cataracta

Eugen Cristea s-a operat la ochi. Vedeta a marturisit cum se simte si de ce inca poarta ochelari de soare„Nu-mi vine să cred cât de bine mă simt! Ochelarii îi port pentru protecţie. Văd bine, pot să citesc de la distanţă, iar peste două zile voi fi în spectacol la Teatrul Naţional. Dar să nu mă audă doamna doctor Monica Pop, care m-a operat”, mărturiseşte Eugen Cristea.

Eugen Cristea s-a operat la ochi. Vedeta a marturisit cum se simte si de ce inca poarta ochelari de soareTimp de o luna, actorul trebuie să respecte câteva reguli: să doarmă pe spate, să nu ridice greutăţi mai mari de 5 kg, să evite curentul şi să-şi pună în ochi, din două în două ore, nişte picături speciale.

Eugen Cristea s-a operat la ochi. Vedeta a marturisit cum se simte si de ce inca poarta ochelari de soare„O altă restricţie este că nu am voie să mă spăl pe cap decât la coafor, ca să nu-mi intre şampon în ochi. Asta e, am început să mă duc la coafor încă de acum o lună şi jumătate, când m-am operat la ochiul stâng. Mă respect”, a spus Eugen Cristea, citat de click.ro.

Publicat: 11 nov. 2018, 14:18 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă