Darren Cahill a vorbit despre Simona Halep si momentele petrecute alaturi de ea

Publicat: 11 Nov. 2018, 11:42 News 3

Australianul a lăudat-o pentru că-şi ajută colegii în circuit şi pentru cum a depăşit presiunile de a câştiga primul turneu Grand Slam.

Darren Cahill a vorbit despre Simona Halep. Antrenorul a marturisit, într-un interviu pentru WTA, care au fost cele mai mai frumoase momente petrecute alături de Simona Halep în cei 4 ani.

„Cel mai bun meci al Simonei? Este greu să nu iei în seamă finala câştigată la Roland Garros. Pentru Simona a fost greu să înfrunte presiunea din partea publicului, a propriilor aşteptări şi să încerce să treacă peste faptul că fusese în trei finale înainte, dar nu le-a câştigat.

Şi-a schimbat însă atunci stilul de joc, s-a concentrat şi a câştigat. De departe, acela a fost cel mai tare meci al acestui an. Am colaborat împreună timp de 3-4 ani, a fost un roller-coaster, cu emoţii şi momente incredibile, dar şi cu perioade grele”, a declarat Darren Cahill, într-un interviu pentru site-ul WTA.

Darren Cahill a vorbit despre Simona Halep

Australianul a complimentat maniera în care Simona Halep a reuşit să treacă peste toate presiunile asupra sa şi să câştige primul titlul de Grand Slam din carieră. „Cel mai important este cum creşti şi depăşeşti momentele dificile. Poţi fie să începi să-ţi plângi de milă, fie poţi învăţa din acele experienţe. Iar Simona este o profesionistă desăvârşită.

Dacă analizezi acele experienţe, vezi că s-a întors pe teren, a muncit şi mai mult şi şi-a acordat continuu oportunităţi pentru a avea succes. Presiunea pe care a avut-o asupra ei de a câştiga primul Grand Slam a fost enormă, sunt foarte mândru de ea că s-a descurcat şi a reuşit să câştige.

Acestea sunt momentele cu care te mândreşti în antrenorat. Persoana care este în afara terenului de tenis este mult mai bună decat orice rezultat a reuşit. Lucrurile pe care voi nu le vedeţi sunt cele care fac diferenţa pentru mine”, a spus Cahill.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Nov. 2018, 11:42 News 3
Pe aceeași temă