Valentina Pelinel si-a etalat burtica de gravida. Tinuta pe care a purtat-o e superba!

Publicat: 11 nov. 2018, 12:53 Autor: D. C. News 3

Sotia lui Cristi Borcea a bifat o noua aparitie senzationala la un eveniment special.

Valentina Pelinel si-a etalat burtica de gravida in cadrul unei nunti. Fostul model si actuala sotie a lui Cristi Borcea a fost prezenta la nunta unor prieteni. Insarcinata cu gemeni, aceasta a purtat o tinuta care i-a scos in evidenta burta de gravida.

Valentina Pelinel si-a etalat burtica de gravida

„Casă de piatra, Mihaela și Răzvan ?❤?”, este mesajul transmis de Valentina Pelinel pentru miri. În fotografie, mireasa îi ține mâna pe burtică Valentinei Pelinel.

Valentina Pelinel si-a etalat burtica de gravida. Tinuta pe care a purtat-o e superba!„Sarcină ușoară!”, „Ea gravidă, el la DNA”, au comentat internauții. Cu toate astea, vedeta nu a bagat de seama. Valentina Pelinel a stralucit intr-o rochie sclipitoare, mulata pe burtica ei de graviduta. fostul model a ales o rochie de culoare gri, lungă și decoltată.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit

Valentina Pelinel si-a etalat burtica de gravida. Tinuta pe care a purtat-o e superba!Cristi Borcea si Valentina Pelinel s-au casatorit pe 12 septembrie 2018! Cei doi si-au unit destinele dupa-amiaza, incercand sa faca totul in secret. Cristi si Valentina s-au iubit cativa ani in secret. Aceasta a avut o relatie cu el chiar si cand Borcea era dupa gratii.

Cei doi au impreuna un baietel frumos care a mostenit-o pe mama sa. Numele lui e Milan si Cristi Borcea il iubeste la nebunie. Asa ca cei doi au decis sa faca pasul cel mare. Cristi Borcea si Valentina Pelinel planuisera o nunta secreta. Din nefericire, secretul s-a aflat!

Publicat: 11 nov. 2018, 12:53 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă