Cristi Borcea si Valentina Pelinel se casatoresc pe 12 septembrie 2018! Nunta secreta are loc azi, la amiaza

Publicat: 12 sept. 2018, 14:22 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Bomba in lumea mondena! Dupa o relatie secreta si un fiu superb, cei doi au decis sa isi uneasca destinele legal si religios.

Cristi Borcea si Valentina Pelinel se casatoresc pe 12 septembrie 2018! Conform WOWbiz.ro, cei doi isi unesc destinele chiar in aceasta dupa-amiaza. Cristi si Valentina s-au iubit cativa ani in secret. Aceasta a avut o relatie cu el chiar si cand Borcea era dupa gratii.

Cei doi au impreuna un baietel frumos care a mostenit-o pe mama sa. Numele lui e Milan si Cristi Borcea il iubeste la nebunie. Asa ca cei doi au decis sa faca pasul cel mare. Cristi Borcea si Valentina Pelinel planuisera o nunta secreta. Din nefericire, secretul s-a aflat!

Cristi Borcea si Valentina Pelinel se casatoresc

Cristi Borcea si Valentina Pelinel se casatoresc pe 12 septembrie 2018! Nunta secreta are loc azi, la amiazaCei doi au luat aceasta decizie in vacanta din Capri. Acolo au fost extrem de romantici si iubirea lor a atins cote alarmante. Cristi Borcea a marturisit si in trecut ca e innebunit dupa Valentina Pelinel. Azi, vor pasi in fata Starii Civile unde isi vor oficializa relatia.

Cristi Borcea si Valentina Pelinel se casatoresc pe 12 septembrie 2018! Nunta secreta are loc azi, la amiaza“O ador, este ingerul meu! In toti anii in care am fost inchis, mi-a fost aproape la greu si nu m-a parasit nici macar un moment! Am trait impreuna clipe grele si complicate, dar niciodata, ea nu a dat inapoi!

Cristi Borcea si Valentina Pelinel se casatoresc pe 12 septembrie 2018! Nunta secreta are loc azi, la amiazaMi-a demonstrat ca ma iubeste cu adevarat! Asa cum de altfel, o iubesc si eu pe ea! Este totul pentru mine! Veti vedea ca de acum inainte nimeni si nimic nu ne va mai desparte”, a declarat Borcea, apoi, a fost practic nedespartit de Pelinel!

Libertatea sustine ca Valentina Pelinei este insarcinata cu gemeni.

Publicat: 12 sept. 2018, 14:22 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă