Bataie la Insula Iubirii! Razvan a agresat-o pe Cati: ‘I-am dat doi pumni la coaste’. De ce a facut-o VIDEO

Publicat: 11 nov. 2018, 15:40 Autor: D. C. News 3

Dezvaluiri socante in cadrul sezonului 4 al emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1.

Bataie la Insula Iubirii intre doi concurenti care formeaza un cuplu. Este vorba de Cati si Razvan. Tanara a recunoscut in fata camerelor de filmat ca a fost baututa de iubitul ei. A si dezvaluit motivul pentru care cearta s-a transformat in violenta domestica. Cati sustine ca are nevoie de un barbat autoritar langa ea.

„El e ala care dă cu pumnul în masă şi spune ce are de spus. Nu lasă niciodată de la el. Probabil am nevoie de un bărbat lângă mine care să fie mai autoritar. I-am dat doi pumni la coaste…nu foarte tare că e foarte slabă. Ştie toată lumea, nu ne mai ferim acum„, a recunoscut la începutul emisiunii Cati.

Bataie la Insula Iubirii! Razvan a agresat-o pe Cati


Răzvan a venit cu completări, recunoscând că a lovit-o: „Nu v-a spus că am bătut-o o dată pe Cati? Nu v-a spus…Pentru că nu ştie să tacă. I-am dat doi pumni la coaste…nu foarte tare că e foarte slabă. Ştie toată lumea, nu ne mai ferim acum. ”

Razvan s-a razgandit si a zis ca nu a batut-o pe Cati

Bataie la Insula Iubirii! Razvan a agresat-o pe Cati 'I-am dat doi pumni la coaste'Ulterior, Răzvan nu a mai recunoscut că a fost violent cu iubita, a negat totul: „Eram beat atunci, am vorbit cu ea, nu am lovit-o. Am întrebat-o dacă am lovit-o şi mi-a zis că nu am lăsat-o lată niciodată.”

Bataie la Insula Iubirii! Razvan a agresat-o pe Cati 'I-am dat doi pumni la coaste'
Cati a fost fascinata de ispita George

Cati si Razvan au fost un cuplu timp de 1 an si 2 luni. Dupa aparitia lor in cadrul emisiunii Insula Iubirii, cei doi s-au despartit. Fiecare a cedat ispitelor din Thailanda si s-au despartit.

Razvan de la Insula Iubirii a mintit


Tanarul este cel care a mintit intreaga echipa, de la producatori la cameramani. Răzvan a călcat de mai multe ori strâmb, a înşelat-o pe Cati, dar ea l-a iertat văzând în el un bărbat adevărat. Tanara are un copil dintr-o casnicie anterioara si se complacea in relatia cu Razvan.

Bataie la Insula Iubirii! Razvan a agresat-o pe Cati 'I-am dat doi pumni la coaste'
George a ispitit-o pe Cati, dar nu s-a intamplat nimic intre ei

Credea ca el e jumatatea ei, dar ulterior si-a dat seama ca se amageste. „A mințit la casting, probabil a vrut să arate că e bărbat. Casa în care am filmat nu e a unchiului, așa cum a zis’, a mărturisit Cati la Antena 1, care susține că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu Răzvan.

Publicat: 11 nov. 2018, 15:40 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă