Rusul poligam cu 3 sotii! Cum decurge relatia lor intima si cum le pedepseste, daca nu il asculta

Publicat: 11 Nov. 2018, 13:43 News 3

Un rus a declarat ca vrea o familie numeroasa si pentru asta are deja 3 sotii.

Rusul poligam cu 3 sotii sustine ca isi doreste o familie de 50 de copii. Sau mai multi, daca este posibil! Ivan Sukhov este casatorit legal, cu acte, cu Natalia. Rusul in varsta de 34 de ani din orasul Vladimir sustine ca isi doreste mai multe sotii. In prezent, are voie sa se casatoreasca doar cu una.

Celelalte sotii ale sale stau cu el dintr-un consimtamant mutual. Cum poligamia nu e legala in Rusia, barbatul nu se poate casatori cu ele. Dar locuiesc toti 4 impreuna, alaturi de copiii lor. Inainte sa devina poligam, Ivan Sukhov a locuit doar cu Natalia timp de 11 ani, informeaza Dailymail.co.uk.

Rusul poligam cu 3 sotii vrea 50 copii

Dar simtea ca isi doreste o familie mare si i-a spus sotiei sale. Aceasta nu a fost de acord la inceput, dar a vazut ca Ivan Sukhov chiar isi doreste o familie numeroasa. Asa ca a acceptat si barbatul a adus acasa o alta femeie. Pana in prezent, Ivan Sukhov are 9 copii.

6 copii sunt facuti cu Natalia, 3 sunt facuti cu Anna. Aceasta din urma este insarcinata cu cel de-al zecelea copil al lui Ivan Sukhov. Barbatul isi doreste 50 de copii sau mai multi. Familia locuieste intr-un apartament cu 3 camere. Ivan Sukhov vrea sa il vanda si sa cumpere o casa la periferie.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Nov. 2018, 13:43 News 3
Pe aceeași temă