Cercurile misterioase dintr-o padure din Japonia! Misterul lor a fost in sfarsit elucidat si s-a descoperit ca fac parte dintr-un experiment vechi de 50 de ani

Publicat: 11 ian. 2019, 21:20 Autor: madalina m. Life

Cercurile bizare din padurea japoneza au starnit curiozitatea timp de decenii la rand!

Cercurile misterioase dintr-o padure din Japonia au aparut din senin, si la inceput nimeni nu le-a putut atribui vreo explicatie concreta. Recent, fenomenul foarte straniu si-a gasit si o rezolvare. Ce-i drept, insa, motivul nu a fost unul la care multi sa fi sperat.

Mai exact, cercurile misterioase dintr-o padure din Japonia sunt prezente acolo de 50 de ani! S-a spus in repetate randuri ca de vina pentru aparitia lor ar fi fost contactul cu navele de origine extraterestra, dar o asemenea ipoteza nu a fost vreodata dovedita.

Fenomenul a fost observat intr-o padure localizata in sudul Japoniei, acolo unde au aparut doua cercuri concentrice de copaci. Totul a fost remarcat de catre internauti, desi exista de mai bine de jumatate de secol! Explicatia din spatele fenomenului e una socanta. S-ar parea ca adevarul este ca cercurile misterioase dintr-o padure din Japonia fac parte dintr-un experiment vechi de zeci de ani.

Cercurile misterioase dintr-o padure din Japonia

Existenta acestor cercuri perfecte i-a luat pe fanii teoriilor conspiratiei prin surprindere. Acestea au fost recent remarcate in Prefectura Miyazaki, situata pe o insula din sudul Japoniei. Copacii cu pricina fac parte dintr-o specie de cedru japonez si sunt rezultatul unor experimente stiintifice.

Cercurile misterioase dintr-o padure din Japonia

Cercurile bizare din padurea japoneza sunt rezultatul unor experimente care au inceput cu 50 de ani in urma. O zona din apropierea orasului Nichinan a fost desemnata in anul 1973 drept una de exploatare forestiera experimentala.

Scopul era acela de-a se putea vedea si masura legatura dintre spatiul de care are nevoie un arbore incat sa poata creste corespunzator. Experimentul a constat in plantarea de cedri japonezi la o distanta de 10 grade unul de celalt. Rezultatul a confirmat ideea ca densitatea copacilor le afecteaza cresterea.

(sursa: unilad.co.uk)

Publicat: 11 ian. 2019, 21:20 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă