Cercurile misterioase dintr-o padure din Japonia! Misterul lor a fost in sfarsit elucidat si s-a descoperit ca fac parte dintr-un experiment vechi de 50 de ani

Publicat: 11 Jan. 2019, 21:20 Life

Cercurile bizare din padurea japoneza au starnit curiozitatea timp de decenii la rand!

Cercurile misterioase dintr-o padure din Japonia au aparut din senin, si la inceput nimeni nu le-a putut atribui vreo explicatie concreta. Recent, fenomenul foarte straniu si-a gasit si o rezolvare. Ce-i drept, insa, motivul nu a fost unul la care multi sa fi sperat.

Mai exact, cercurile misterioase dintr-o padure din Japonia sunt prezente acolo de 50 de ani! S-a spus in repetate randuri ca de vina pentru aparitia lor ar fi fost contactul cu navele de origine extraterestra, dar o asemenea ipoteza nu a fost vreodata dovedita.

Fenomenul a fost observat intr-o padure localizata in sudul Japoniei, acolo unde au aparut doua cercuri concentrice de copaci. Totul a fost remarcat de catre internauti, desi exista de mai bine de jumatate de secol! Explicatia din spatele fenomenului e una socanta. S-ar parea ca adevarul este ca cercurile misterioase dintr-o padure din Japonia fac parte dintr-un experiment vechi de zeci de ani.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Jan. 2019, 21:20 Life
Pe aceeași temă