Ilie Nastase si-a tatuat numele iubitei sale. Cei doi s-ar fi casatorit in weekend, dar inca neaga informatia

Publicat: 14 Nov. 2018, 17:30 News 3

Dupa ce in weekend cei doi au fost dati de gol de nasa lor de cununie ca s-au casatorit in mare secret, Ilie revine cu un super gest.

Ilie Nastase si-a tatuat numele iubitei sale dupa ce trenul cu care s-a intors de la Constanta a omorat o femeie. In tren se afla doar Ilie, Ioana ramanand in orasul ei natal, cu treburi. Ajuns in Bucuresti, Ilie Nastase a facut o dezvaluire care a socat. Si asta prin prisma varstei sale.

La cei 72 de ani ai sai, Ilie Nastase si-a tatuat numele iubitei sale. Tenismenul traieste o poveste de dragoste cu Ioana de cateva luni. Pare fericit si super indragostit dupa divortul de Brigitte Sfat. Acesta i-a demonstrat Ioanei cat o iubeste printr-un desen permanent pe piele.

Ilie Nastase si-a tatuat numele iubitei sale

„Mi-am făcut un tatuaj… E foarte fin. Am intrat într-un salon când am fost la un prieten, la Monaco. Şi ea mi-a promis că îşi face unul. Aşa simt, că ea este ultima mea iubire, pentru că nu mai este timp de alte 2-3. Ea este ultima.

Când a venit pentru prima dată la Bucureşti, i-am spus asta. Îmi dă linişte, de care nu am avut parte în trecut. Dacă îţi place cineva, nu contează vârsta”, a spus Ilie Năstase la Antena 1. Acesta si-a scris numele iubitei pe mana.

Publicat: 14 Nov. 2018, 17:30 News 3
Pe aceeași temă