Concurenti Exatlon Romania sezonul 3. Cine sunt cei 20 care se bat pentru 100.000 de euro!

Publicat: 12 ian. 2019, 14:35 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Sambata, 12 ianuarie 2019, sezonul 3 al competitiei sportive filmata in Republica Dominicana va debuta la ora 20.00.

Concurenti Exatlon Romania sezonul 3. Emisiunea va fi difuzata pe Kanal D de sambata pana marti, inclusiv. Echipa Faimosilor va concura impotriva echipei Razboinicilor pentru a castiga premiul cel mare. In concurs participa vedete si sportivi din toate ariile.

Concurenti Exatlon Romania sezonul 3

Concurenti Faimosii, sezonul 3

 1. Andreea Arsine, 30 de ani, este una dintre cele mai de succes atlete din România, practică atletismul de la vârsta de 8 ani şi are în spate 11 ani de performanţe.
 2. Mario Fresh, 19 ani, este un foarte tânăr cântăreţ, pasionat de sport, fitness în special.
 3. AMI, 30 de ani, una dintre cele mai de succes cântăreţe autohtone, care este hotarata sa demonstreze ca esentele tari se tin in sticlute mici.
 4. Costin Gheorghe, 29 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni.
 5. Andreea Mihaela Zaragiu, 32 de ani, e multipla campioana nationala, europeana si mondiala la Kempo. Este instructor de fitness si aerobic.
 6. Andrei Boţoacă, 24 de ani, este un tanar care a ales un sport plin de adrenalina – este campion national, european si mondial la motociclism, iar in 2014, 2015 si 2018 a primit titlul de Sportivul Anului la Enduro.
 7. Diana Pivniceru, 27 de ani, este o atleta valoroasa, vicecampionana nationala la proba de 800 de m.
 8. Ciprian Mariş, 27 de ani, multiplu campion mondial la Kempo, intra si el in lupta care va tine cu sufletul la gura Romania.
 9. Cătălina Şeicaru, 25 de ani, e instructor de fitness si aerobic, dar si model, frumoasa sportiva aparand intr-o serie de reclame.
 10. Ion Surdu, 23 de ani, campion national si european la MMA. Este pasionat de crossfit, volei, baschet, handbal si fotbal.

Concurenti Razboinicii, sezonul 3

 1. Jimborean Ovidiu, 30 de ani, este luptator de MMA, un concurent plin de energie, ambitios, care a obtinut de-a lungul timpului numeroase titluri de campion.
 2. Gabriel Nedelcu, 21, practica dansul sportiv, este un tanar echilibrat, creativ, in care telespectatorii vor regasi cu siguranta trasaturile fratelui acestuia, Alex Nedelcu, fost concurent in primul sezon „Exatlon”.
 3. Irina Postolea, 40 de ani, este antrenoare de judo, o femeie cu o poveste de viata impresionanta, pe care telespectatorii show-ului o vor descoperi in curand.
 4. Andrei Angelescu, 24 de ani, este coregraf si dansator, un spirit liber, un tanar optimist caruia ii plac provocarile si, mai presus de orice, sa simta emotia si sa o transmita, in stare cat mai pura, celor din jurul sau.
 5. Nicoleta Iuliana Luncă, 23 de ani, este instructor sportiv, are la activ 9 ani de handbal de performanta, dar a cochetat si cu fotbalul.
 6. Ana Maria Cazan, 22 de ani, este o atleta desavarsita, detine mai multe titluri nationale si internationale.
 7. Mihai Berar, 29 de ani, lucreaza in M.A.I., este absolvent de Drept, dar a urmat si cursuri de kinetoterapie.
 8. Alexandru George Stoica, 27 de ani, instructor de fitness, isi doreste sa ajunga in finala si sa castige trofeul.
 9. Ana Popescu, 19 ani, practica un sport spectaculos, karate, si e detinatoarea unor importante titluri nationale, europene si mondiale.
 10. Ana Maria Stamen, 19 ani, practica dansul contemporan si modern, a trecut timp de 12 ani si prin experienta extraordinara a baletului.

Sursa: wowbiz.ro

Publicat: 12 ian. 2019, 14:35 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×