Radio ZU, de 10 ani consecutivi lider în capitală. Romantic FM serbează 25 de ani în preferințele bucureștenilor

Publicat: 14 ian. 2019, 14:51 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Radio ZU, de 10 ani consecutivi lider în capitală. Romantic FM serbează 25 de ani în preferințele bucureștenilor

Cel mai recent studiu de audiență radio reconfirmă poziția de lider a Radio ZU in Bucuresti și intră astfel în al 11-lea an consecutiv în poziția de numărul 1 al pieței FM bucureștene.

Radio ZU, de 10 ani consecutivi lider în capitală. Romantic FM serbează 25 de ani în preferințele bucureștenilorRadio ZU și Romantic FM, părți ale Intact Media Group, rămân în topul preferințelor românilor, informații confirmate de Studiul de Audiență Radio realizat între 27 august 2018 – 16 decembrie 2018 de către IMAS – Marketing şi Sondaje S.A. şi MERCURY RESEARCH S.R.L..

Radio ZU reconfirmă poziția de lider în București cu peste 235.000 ascultători zilnic, la nivel urban este ascultat zilnic de peste 1.218.200 de fani, în creștere față de valurile anterioare, iar la nivel național Radio ZU ajunge zilnic la peste 1.895.000 de oameni.

Din 14 ianuarie, un nou sezon de „Morning ZU” cu Buzdu și Morar

Matinalii de la cel mai vesel radio din România, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, au revenit din 14 ianuarie cu un nou sezon de „Morning ZU”. Alături de Emma, simpatica lor asistentă, Buzdu și Morar încep fiecare zi împreuna cu tine, de luni până vineri, de la 07.00 – 10.00! Din noul sezon nu vor lipsi bancurile lui Buzdu, piesele din Torpedoul lui Morar, Hitul care trezește România și concursurile și provocările. Și în acest sezon ai ocazia să asculți LIVE și în premieră cele mai tari piese lansate de artiștii din România.

Popescu și Flick revin pe tronsonul orar obișnuit

Din 14 ianuarie, Popescu și Flick revin, de asemenea, pe tronsonul orar obișnuit. De luni până joi, de la 16.00 la 18.00, iar vinerea de la 16.00 la 19.00 cu glume, provocări, versuri, dezbateri și cele mai tari piese.

Adi Mihăilă ‘The Hitman’, Cristian Păun, Raluca Benavides, Adi Lup, Cosmin Cojocaru, Emil Ciucur și Raluca Leahu vor completa programul Radio ZU cu deja obișnuitele lor emisiuni.

Romantic FM – de 25 de ani în preferințele publicului

Radio ZU, de 10 ani consecutivi lider în capitală. Romantic FM serbează 25 de ani în preferințele bucureștenilorUnul dintre cele mai longevive branduri radio de la noi, Romantic FM își menține o poziție importantă în fm-ul bucureștean, fiind preferat zilnic de 82.800 ascultători, potrivit ultimelor sondaje!

Cu o cotă de piață de 3.5%, Romantic FM se remarcă prin conținutul cu cel mai diversificat și rafinat playlist, cu cel mai mare număr de cântece difuzate fără repetiție.

Singurul post de radio premium exclusive din media aniversează anul acesta 25 de ani de „muzică, nu zgomot”. În emisie încă din 1994, Romantic FM este unul dintre posturile care au marcat piața radio actuală de la noi, menținându-se în topul preferințelor ascultătorilor în toți acești ani.

Romantic FM se poate asculta în București pe frecvența 101.9 FM, în Iași pe 98.6 FM și pe romanticfm.ro.

*Studiului de Audiență Radio, realizat de IMAS – Marketing și Sondaje S.A. și MERCURY RESEARCH S.R.L., în perioada 27 august – 16 decembrie 2018.

Publicat: 14 ian. 2019, 14:51 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă