De ce își reia Dan Negru drumurile spre Chișinău, unde cresc riscurile războiului: ”Nu mi-e teamă să merg acolo!”

Publicat: 16 mart. 2022, 19:23 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dan Negru a fost și el afectat de războiul dintre Rusia și Ucraina! Nu, nu a pierdut bani și nici nu a dat buzna să-și facă plinul de benzină. Problema lui este că nu a mai putut să plece atât de des la Chișinău, acolo unde are emisiuni în prime time și oamenii îl iubesc și apreciază!

Întrebat cum îl afectează războiul având în vedere că are mereu filmări la Chișinău, Dan Negru a răspuns pentru Ciao.ro!

Da! Mă afectează. Mi-am anunțat filmările la ediția specială pentru 8 Martie. Aveam bilet luat, dar s-a închis spațiul aerian. A intrat o reluare pe 8 Martie…Nu mi-e teamă să merg acolo, de săptămâna asta îmi voi relua drumurile la Chișinău!”, ne-a spus Dan Negru.

Cât despre ce părere are despre război și despre toate știrile care apar în fiecare zi, ba despre scumpiri sau despre întinderea războiului în alte țări, poate chiar și în România, omul de televiziune e de părere că mass-media exagerează!

România are cele mai alarmiste știri. Înțeleg disperarea și goana după audiență dar până și eu, regele audiențelor, cum mă poreclesc unii, cred că e o limită din a face audiență. Emoția oprește rațiunea și România are doar știri pline de emoție și lipsite de rațiune”, a declarat Dan Negru pentru Ciao.ro.

Fake news despre moartea lui Dan Negru

A făcut valuri în presă o știre falsă despre presupusa moarte a lui Dan Negru. Ce spune vedeta de televiziune despre asta și cum a reacționat în stilul său caracteristic, actualul prezentator TV de la Kanal D, regele audiențelor a postat un mesaj pe social media.

Mi-o merit! În postarea de dinainte m-am luat de exagerările din breaking-newsuri și imediat online-ul m-a omorât. Nepoții din online nu-s mai breji ca noi, bunicii din TV. Știrea că am murit s-a rostogolit rapid dar le mulțumesc colegilor de prin presă că au semnalat fake-news.

Se zice că după ce mori părul și unghiile continuă să-ți crească doar telefoanele se mai răresc. Aiurea, la mine s-au înmulțit. Problema o aveam cu Kanal. Abia semnasem cu oamenii ăștia și deja am început să caut prin contract să văd dacă moartea e clauză de forță majoră”, a fost mesajul lui Negru.

 

 

 

Publicat: 16 mart. 2022, 19:23 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×