Ultima ora: primar injunghiat in burta, in direct, la TV VIDEO

Publicat: 14 ian. 2019, 11:39 Autor: Simona Vedete

Tragedia s-a intamplat cand era pe scena in timpul unui eveniment caritabil, si a fost dus de urgenta la spital.

Pawel Adamowicz, primarul din Gdansk, Polonia, s-a aflat intr-o stare severa, datorita injunghierii suferite, care a avut loc in fata a sute de oameni in timpul evenimentului Great Orchestra of Christmas Charity.

Potrivit Sky News, operatia primarului Pawel Adamowicz a durat cinci ore, avand rani serioase la inima si abdomen, iar doctorii au sous ca „urmatoarele ore vor fi decisive”.

Dr. Tomasz Stefaniak, de la Universitatea de Medicina din Gdansk, a declarat azi ca primarul este „in viata, dar intr-o stare destul de grava”.

Politia a spus ca suspectul care a comis atacul este un barbat in varsta de 27 de ani cu un cazier la activ. Un purtator de cuvant de-al politiei spuna ca atacatorul pare sa aiba probleme grave de sanatate mintala, iar accesul pe scena l-a avut datorita unui pass de la o persoana din mass-media.

Ultima ora: primar injunghiat in burta

Ultima ora: primar injunghiat in burta

Un raport de la televiziunea poloneză TVN sustine ca pe masura ce omul a urcat pe scena, a strigat ca a fost inchis in mod eronat de guvernul anterior, potrivit ladbible.com.

Conform raportului, acesta a spus: „Buna! Buna! Numele meu este Stefan. Am fost inchis pe nedrept, am stat pe nedrept in inchisoare. M-au torturat si de aceea Adamowicz este un om mort”.

Primul ministru al Poliniei, Mateusz Morawiecki, a postat pe social media ca „Atacul la viata si sanatatea primarului polonez este demn de cea mai dura condamnare”.

Publicat: 14 ian. 2019, 11:39 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă