Criminalul din Făget a consumat cocaină înainte de a înjunghia cele 4 persoane. Primele 2 victime sunt părinții fostei iubite

Publicat: 04 Jul. 2019, 12:23 Ciao.ro
Criminalul din Făget a consumat cocaină înainte de a înjunghia cele 4 persoane. Primele 2 victime sunt părinții fostei iubite

Autorul crimei din Făget, ar fi consumat trei droguri, printre care și cocaină, înainte de atacuri.

Criminalul din Făget a consumat cocaină. Apropiații susțin că tânărul îi cunoștea pe cei doi soți pe care i-a bătut în parcul din Făget, ei fiind părinții fostei iubite.

Potrivit unor surse judiciare, în urma efectuării testului rapid pentru depistarea drogurilor, la Spitalul Municipal Timișoara, a reieșit că Ionel Boldea, autorul crimei din orașul Făget, ar fi consumat trei tipuri de droguri, printre care și cocaină.

Criminalul din Făget a consumat cocaină

Atentie, romani! Un criminal notoriu este in libertate

De altfel, apropiații spun că tânărul era cunoscut ca fiind un consumator de droguri, dar și că este un individ periculos.

În trecut, potrivit reprezentanților Poliției Timiș, a fost condamnat cu amendă penală pentru loviri și alte violențe după ce a bătut un tânăr care a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, în anul 2017.

De asemenea, Ionel Boldea a mai fost cercetat în alte două dosare penale pentru loviri și alte violențe.

Conform unor surse judiciare, Ionel Boldea le-ar fi cunoscut pe cele două victime pe care le-a bătut în parcul din orașul Făget. Cei doi erau părinții fostei iubite a tânărului, dar ei nu au fost de acord cu relația, astfel că le-au interzis să se mai vadă.

Din cauza loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia eset în comă.

Dupa ce si-a injunghiat victimele, barbatul a furat o masina, injunghiind si alte doua persoane, dupa care a lovit un politist. Barbatul a decedat pe loc iar femeia a fost transportata de urgenta la spitalul din Timisoara cu un elicopter, aflandu-se in coma in acest moment, cu sanse minime de supravietuire.

La ora transmiterii acestei știri, Ionel Boldea se află la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, unde este audiat. Individul este cercetat pentru cinci infracțiuni: omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt și conducere sub influența stupefiantelor.

Publicat: 04 Jul. 2019, 12:23 Ciao.ro
Pe aceeași temă