Atentie, romani! Un criminal notoriu este in libertate! A injunghiat patru persoane, dintre care una a decedat

Publicat: 03 Jul. 2019, 13:10 Ciao.ro
Atentie, romani! Un criminal notoriu este in libertate! A injunghiat patru persoane, dintre care una a decedat

Situatie fara precedent in Timis, unde un barbat a distrus vietile a patru persoane.

Atentie, romani! Un criminal notoriu este in libertate! In aceasta dimineata, un barbat a injunghiat mortal o persoana in parcul din Faget, judetul Timis, iar pe sotia acestuia a ranit-o grav, fiind in coma in acest moment.

Insa acestea nu au fost singurele victime ale agresorului, fiindca barbatul a injunghiat alte doua persoane in satul Temeresti, iar o alta persoana a fost lovita cu o masina pe care acesta a furat-o. Nici pana la aceasta ora barbatul nu a fost prins.

Atentie, romani! Un criminal notoriu este in libertate

Atentie, romani! Un criminal notoriu este in libertate

Cei doi soti injunghiati in parcul din localitatea Faget faceau jogging, in aceasta dimineata, moment in care au fost atacati cu un cutit de acest agresor, care nu este la prima abatere, fiind cautat de politistii din Timis de ceva vreme.

Dupa ce si-a injunghiat victimele, barbatul a furat o masina, injunghiind si alte doua persoane, dupa care a lovit un politist. Barbatul a decedat pe loc iar femeia a fost transportata de urgenta la spitalul din Timisoara cu un elicopter, aflandu-se in coma in acest moment, cu sanse minime de supravietuire.

Atunci cand individul a incercat sa scape de politistii care il urmareau, acestia tragand focuri de arma spre masina furata, barbatul a lovit o alta persoana care se presupune a fi politist.

S-a aflat numele agresorului, fiind vorba de Ionel Boldea din localitatea timisoreana Bichigi, fiind un recidivist pe care oamenii legii se chinuie de ceva vreme sa-l prinda.

Oamenii legii au reusit in cele din urma sa gaseasca masina pe care barbatul a furat-o, autoturismul fiind abandonat la intersectia drumului dintre Temeresti si Birchis, potrivit Mediafax.

Publicat: 03 Jul. 2019, 13:10 Ciao.ro
Pe aceeași temă