Crimă oribilă în Vişeu de Sus. O tânără mamă omorâtă cu bestialitate. Cine este agresorul

Publicat: 08 Jun. 2020, 10:22 Arhiva
Crimă oribilă în Vişeu de Sus. O tânără mamă omorâtă cu bestialitate. Cine este agresorul

O tânără mamă a doi copii a fost omorâtă în chinuri groaznice în Vişeu de Sus. Un tânăr în vârstă de 24 de ani, făcuse o adevărată obsesie pentru aceasta, iar după ce fata s-a despărţit de el pentru ca era extrem de violent, a pus la cale un plan diabolic de răzbunare.

Klaudiu este principalul suspect în cazul uciderii Biancăi Ticală, o tânără de 18 ani, mama a doi copii mici.

Din informaţiile anchetatorilor se pare că, băiatul a chemat-o ieri pe Bianca să-i dea o felie de brânză  pentru copii, dacă se va întâlni cu el la cabana parăsită de la marginea oraşului Vişeu de Sus.

Cei doi s-au întâlnit la cabană, acolo unde, cel mai probabil, tânărul i-a propus fetei să se împace, iar pentru că ar fi refuzat, acesta şi-a pus în aplicare planul diabolic.

Criminalul a bătut-o pe Bianca, iar la un moment dat, când şi-a dat seama că fata încă trăieşte, a ştrangulat-o cu o bucată de sârmă.

După oribila faptă, băiatul a încercat să se sinucidă, însă înainte a trimis un mesaj mamei Biancăi şi surorii ei în care le-a spus „să aibă grijă de copii că Bianca nu se mai întoarce”.

Criminalul a fost salvat în ultimul moment de un cioban care trecea prin zona şi a ajuns la spital, iar apoi a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmaţiei.

Doi copii au rămas orfani în urma oribilei crime de la marginea oraşului Vişeu de Sus.

Publicat: 08 Jun. 2020, 10:22 Arhiva
Pe aceeași temă