Crimă oribilă! Un bărbat și-a decapitat sora pentru că voia să se căsătorească cu un tânăr mai sărac

Publicat: 06 May. 2020, 13:32 Arhiva

O crimă oribilă a avut loc în Afganistan, în provincia Badakhshan, din Nord-Est. Un bărbat și-a omorât cu sânge rece sora, motivul fiind căsătoria pe care voia să o facă!

Potrivit Digi24.ro, tânăra avea 20 de ani și mersese la autorități pentru a cere protecție împotriva lui. Fata luase decizia de a fugi cu iubitul ei, relație față de care fratele fetei nu era de acord.

Familia fetei nu îi oferise aprobare în sensul căsătoriei, iar fratele ei, când a auzit că tânărul care i-a furat inima era mai sărac, a luat decizia de a o omorî. Fără să stea pe gânduri, bărbatul și-a decapitat sora, conform sursei citate.

Familia a depus mărturise la poliție că fiica lor a fost decapitată de bărbat, apoi a fugit de la locul crimei. Prietenul tinerei a fost plasat sub protecţia poliţiei.

Sanaullah Ruhani, purtătorul de cuvânt al forţelor de ordine din Badakhshan, susține că fratele fetei s-ar fi refugiat pe teritoriul controlat de talibani din districtul Baharak.

O femeie și-a decapitat fiica! Motivul este ireal

Să vezi și să nu crezi, însă o mămică în vârstă de 27 de ani și-a omorât fiica, decapitând-o, după ce a crezut că este, de fapt, o clonă a micuței. Fetița de cinci ani a avut parte de o moarte groaznică, iar totul a pornit după ce fetița i-a cerut mamei sale…cereale.

După îngrozitoarea crimă, mama fetiței de cinci anișori, Krystle Villanueva, a fost condamnată la închisoare pe viață pentru uciderea Giovannei Hernandez. Totul a avut loc, potrivit surselor internaționale, în ianuarie 2017, în Austin, Texas.

Femeia a înjunghiat-o pe fetiță și a decapitat-o, apoi a sunat la numărul de urgență 911, mărturisindu-și crima, după ce ”fetița a cerut cereale”, scrie The Metro. Ea a fost găsită sub influența drogurilor.

La audieri, Krystle Villanueva a afirmat că „fusese sub convingerea delirantă că fiica și socrul ei au fost înlocuiți de clone și că trebuiau uciși pentru a-i readuce pe membrii adevărați ai familiei”.

Procurorul Wes Mau, a declarat că „un caz ca acesta lasă o amprentă de neuitat pentru toți cei implicați, în special familia copilului. Fiecare membru al forțelor de ordine care a lucrat la acest caz va fi pentru totdeauna traumatizat de ceea ce i-a făcut Krystle Villanueva fiicei sale”.

Publicat: 06 May. 2020, 13:32 Arhiva
Pe aceeași temă