Lady Gaga, insarcinata cu Bradley Cooper? Cantareata n-a mai rabdat si a spus tot adevarul

Publicat: 04 iul. 2019, 10:00 Autor: Simona Vedete

De scurt timp Bradley Cooper s-a despartit de mama fetitei sale, frumoasa Irina Shayk, dupa o relatie de patru ani.

Lady Gaga, insarcinata cu Bradley Cooper? Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca exista o chimie puternica intre Lady Gaga si Bradley Cooper, care s-a vazut perfect in filmul „A star is born”, unde cei doi au fost protagonistii.

Dinainte ca Bradley si Irina s-o ia pe drumuri separate, au aparut zvonuri conform carora actorul impreuna cu Lady Gaga ar forma o idila, care a fost dezmintita tot timpul.

Lady Gaga, insarcinata cu Bradley Cooper?

Ce spune Lady Gaga despre despartirea lui Bradley Cooper de Irina Shayk

Insa acestea s-au accentuat atunci cand a fost aruncata bomba, conform careia Irina i-a zis „Adio” lui Bradley, fiind fotografiata atunci si-a luat bagajele din casa unde locuia cu Bradley.

Fanii sunt convinsi ca acum Bradley si Lady Gaga sunt impreuna, fiindca amandoi sunt oficial liberi si nu mai au piedici spre fericirea lor. Mai mult, lucrurile au mers mai departe iar in revista de americana de scandal „Touch Weekly”, a fost publicata saptamana aceasta pe prima pagina o fotografie a celor doi, speculandu-se ca Lady Gaga ar fi insarcinata cu actorul.

„Toată lumea spune că Gaga radiază şi îşi ascunde burtica incipientă. Desigur, singura persoană care ar putea fi tatăl este Bradley. Aşteptăm ca ea să facă anunţul oficial” a declarat un amic al cuplului.

Aceeasi publicatie a mai scris si ca Lady Gaga si Bradley Cooper se intalnesc pe ascuns si deja au planuit nunta. Insa Lady Gaga a tinut sa dezminta toate aceste zvonuri si sa dea replica.

„Zvonuri conform carora aş fi însărcinată? Da sunt însărcinată cu #LG6”, a postat artista pe pagina de Twitter, „LG6” fiind al saselea album al artistei, care urmeaza sa fie lansat in scurt timp.

Ce spune Lady Gaga despre despartirea lui Bradley Cooper de Irina Shayk! Vedeta stia despre problemele lor

Publicat: 04 iul. 2019, 10:00 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×