Ce spune Lady Gaga despre despartirea lui Bradley Cooper de Irina Shayk! Vedeta stia despre problemele lor

Publicat: 10 iun. 2019, 14:44 Autor: madalina m. Vedete

Vestea ca Bradley Cooper si Irina Shayk s-au despartit a venit in urma cu cateva zile. Lady Gaga ar fi posibilul motiv care a dus la aceasta ruptura.

Desi nu a oferit o declaratie oficiala, s-a aflat ce crede Lady Gaga despre despartirea lui Bradley Cooper. Acestia au petrecut aproximativ doi ani de zile impreuna, cat au filmat si promovat filmul „A Star Is Born”. Pelicula a fost rasplatita si cu o statueta Oscar, pentru cel mai bun cantec original.

O apropiata a cantaretei a facut dezvaluirea. S-a aflat ce crede Lady Gaga despre aceasta despartire. Mai mult, ea li s-a adresat si fanilor, cata vreme sustinea un concert in Las Vegas, SUA. Artista le-ar fi spus oamenilor din sala, legat de despartirea lui Bradley de Irina Shayk, ca „pot fi gentili despre aceasta problema, sau sa se duca naibii!”. Cuvintele dure au fost si filmate si postate de martori, pe Twitter.

Lady Gaga despre despartirea lui Bradley Cooper!

Ce spune Lady Gaga despre despartirea lui Bradley Cooper de Irina Shayk

Potrivit unei foarte bune prietene a artistei, Lady Gaga ar fi stiut despre anumite probleme din relatia lui Bradley cu fotomodelul. Aceasta ar fi vazut semnele unei posibile despartiri dintre actor si Irina Shayk.

Cei doi ar fi avut probleme de ceva timp, ar fi marturisit Lady Gaga. In plus, pentru ca au devenit foarte buni prieteni pe platoul de filmare, e posibil chiar Bradley Cooper sa i se fi confesat. In timpul pe care l-au petrecut muncind la filmul lor, cantareata s-a despartit si ea de logodnicul sau, Christan Carino.

„Bradley si-a pus inima pe tava si a fost sincer despre relatia sa. I-a spui lui Gaga ce probleme are acasa, iar ea a fost acolo pentru el. L-a ascultat si i-a dat sfaturile pe care le-a crezut necesare. Bradley o cunoaste drept Stefani (Germanotta) si au construit o prieteni durabila cat s-au aflat la filmari. Au avut multe discutii de acest fel, pentru ca ambii au avut relatii care au esuat. Au experimentat suferinte similare”, a povestit o persoana din anturajul celor doi.

Relatia lui Bradley cu Irina Shayk, in varsta de 33 de ani, s-a incheiat dupa o perioada de 4 ani. Acestia au impreuna si o fetita, pe Lea De Seine, care a venit pe lume in luna martie, din 2017. Ei s-au cunoscut in anul 2015 si parea ca totul le merge foarte bine, mai ales ca au si un copil. Adevarul se pare ca a fost altul, pentru ca au pus capat relatiei.

sursa: hollywoodlife.com

Publicat: 10 iun. 2019, 14:44 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă
×