Madonna si Lady Gaga nu mai sunt rivale! Divele au pus capat scandalului care dura deja de 8 ani!

Publicat: 01 mart. 2019, 16:42 Autor: madalina m. Vedete

Cele doua cantarete au decis sa ingroape securea razboiului, odata si pentru totdeauna! Asadar, au anuntat, in mod oficial, ca nu mai sunt rivale!

Madonna si Lady Gaga s-au impacat, spre fericirea fanilor celor doua! Mai mult, au marcat momentul intr-un mod cu totul special. Vedetele americane au pus capat rivalitatii ce dura de aproape opt ani de zile.

Mai mult decat atat, au aratat tuturor ca sunt iarasi prietene, printr-o fotografie care a devenit virala pe retelele sociale. In dreptul pozei in care acestea se strang in brate si par foarte apropiate, Madonna a scris si un mesaj.

„Don’t mess with italian girls” (n.r. „Nu va puneti cu italiencele!”) a fost mesajul reginei muzicii pop. Dupa ce imaginea a ajuns pe Instagram, a primit un numar record de like-uri din partea internautilor. Madonna si Lady Gaga apar imbratisate, impreuna cu statueta Oscar pe care cea de-a doua artista a castigat-o de curand.

Madonna si Lady Gaga s-au impacat dupa 8 ani!

Madonna si Lady Gaga nu mai sunt rivale

S-ar parea ca ipostaza cu cele doua artiste care se rivalizau pana de curand a fost surprinsa la petrecerea pe care Madonna a organizat-o imediat dupa gala Premiilor Oscar din acest an. Vedetele au stat la sedinta foto pentru revista TIME si apar culcate una langa cealalta pe cearsafuri albe din matase.

Lady Gaga, prima declaratie despre relatia cu Bradley Cooper! Ce spune despre apropierea lor

Nu numai atat, pentru ca Madonna si Lady Gaga par acum sa fie mai apropiate ca oricand. Asta deoarece regina muzicii pop are o mana petrecuta sub obrajii lui Lady Gaga, intr-un spirit foarte matern. Intr-un timp foarte scurt, imaginea care a ajuns si pe Instagram a strans nu mai putin de 2 milioane de aprecieri.

Scandalul dintre cele doua vedete a inceput in anul 2011. Pe atunci, fanii Madonnei au semnalat ca piesa „Born This Way”, a lui Lady Gaga, seamana mult prea mult cu melodia „Express Yourself”, pe care diva o lansase in anul 1989. De asemenea, la scurt timp, Madonna a jignit-o pe aceasta in cadrul unui interviu televizat spunand ca nu are prea multa inspiratie, pe cont propriu.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 01 mart. 2019, 16:42 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă