Drama neștiută prin care a trecut Lady Gaga! „Mi-aș fi dorit să cer ajutor…”

Publicat: 27 sept. 2020, 08:45 Autor: Elena Vedete

Lady Gaga este una dintre cele mai iubite artiste din lume, însă puțină lume știe că are probleme extrem grave de sănătate pe care se chinuie să le mascheze.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, numele real al lui Lady Gaga, a mărturisit ca se lupta cu dureri îngrozitoare și a fost nevoită să ia decizii ce i-ar fi putut pune cariera în pericol, după ce a anulat aproape 20 de concerte din cauza bolii.

Însă, coșmarul talentatei artiste este mai mare de atât. Boala cumplită de care suferă în prezent și durerile uriașe pe care le suportă din cauza fibromialgiei, sunt o repercursiune a vilolurilo repetate din adolescență!

Lady Gaga a dezvăluit în cel mai nou interviu pentru Oprah Magazine că bunica sa a ajutat-o să treacă peste cea mai neagră perioadă din viața sa.

„După ce am fost violată, am plâns pe canapeaua ei zile întregi”, a explicat Gaga. „La un moment dat, a schimbat televizorul pe MTV și mi-a spus să privesc. O tânără cânta. Bunica a continuat: Plângi până la finalul zilei, dar mâine ieși și fă o schimbare reală în lume. Fără lacrimi, începând de mâine”.

Gaga a dezvăluit că a fost violată de mai multe ori în adolescență, traumă în urma căreia a rămas cu fibromialgie și sindrom post traumatic. I-a urmat însă sfatul bunicii și a ajuns una dintre cele mai mari artiste, câștigând de 11 ori premiul Grammy.

Anul trecut a făcut tranziția la actorie și un rol spectaculos în „A Star Is Born”, obținând și prima nominalizare la Oscar pentru Cea mai bună actriță. A fost răsplătită în schimb cu Oscarul pentru Cel mai bun cântec.

Lady Gaga: „Eram atât de deprimată, încât m-am gândit că ar fi o idee bună să renunț

Lady Gaga luptă de ani de zile cu depresia. A mărturisit că au fost momente când aproape a cedat și a vrut să renunțe la tot. „Eram atât de deprimată, încât m-am gândit că ar fi o idee bună să renunț. Este însă cel mai rău lucru pe care-l poți face. Mi-aș fi dorit să cer ajutor de atunci. Dar mă iert acum pentru că nu am făcut-o”.

Artista a menționat terapia dialectic comportamentală. „Este o metodă de tratament bazată pe abilități care-mi mențin sănătatea fizică și psihică, mă ajută să creez un echilibru între emotional și rațional”. „Am fibromialgie și deși viața cu dureri cronice este dificilă, am acceptat că nu pot scăpa din această situație, dar pot supraviețui cu aceste tehnici”.

Publicat: 27 sept. 2020, 08:45 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă