Lady Gaga a vrut să se sinucidă! Artista a făcut mărturisiri șocante: ”Nu am înțeles prea bine de ce ar trebui să trăiesc”

Publicat: 27 ian. 2021, 15:37 Autor: Andreea Voicu Vedete

Lady Gaga este una dintre cele mai apreciate artiste internaționale. Muzica ei a ajuns la inimile oameni. Însă, chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze, celebra artistă ascunde drame incredibile. Lady Gaga a vrut la un moment dat să se sinucidă.

În doar câțiva ani, Lady Gaga a reușit să ajungă una dintre cele mai admirate artiste pe tot globul, iar faima, așa cum mărturisea și ea, a afectat-o destul de tare. În orice moment în care are de susținut un eveniment sau un concert, Lady Gaga are o apariție de infarct pe scenă de fiecare dată, însă artista ascunde în spatele zâmbetului o dramă.

”Nu am înțeles prea bine de ce ar trebui să trăiesc sau de ce ar trebui să fiu acolo pentru familia mea. La asta mă gândeam mereu: ”De ce ar trebui să rămân în jur?”, a spus Lady Gaga, arată CNN.

Nivelul ridicat de faimă a afectat-o destul de tare pe artistă: „Atunci când ai probleme de sănătate mentale nu e ușor să-i lași pe alții să vadă. Eu obișnuiam, în schimb, să arăt. Să mă rănesc. Obișnuiam să spun: Uite, m-am rănit singură. Vezi, sunt rănită. Credeam că oamenii nu vedeau. Credeam că sunt invizibilă din cauza problemelor mentale”.

Lady Gaga suferă de fibromialgie

Stefani Joanne Angelina Germanotta, numele real al lui Lady Gaga, a mărturisit ca se lupta cu dureri îngrozitoare și a fost nevoită să ia decizii ce i-ar fi putut pune cariera în pericol, după ce a anulat aproape 20 de concerte din cauza bolii. Boala cumplită de care suferă în prezent și durerile uriașe pe care le suportă din cauza fibromialgiei, sunt o repercursiune a vilolurilor repetate din adolescență!

Lady Gaga a dezvăluit în cel mai nou interviu pentru Oprah Magazine că bunica sa a ajutat-o să treacă peste cea mai neagră perioadă din viața sa.

Sursă foto: captură video youtube

Publicat: 27 ian. 2021, 15:37 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×