O minoră a anunțat Telefonul Copilului că vrea să moară. Polițiștii au găsit-o în stare de somnolență

Publicat: 13 Sep. 2019, 08:54 Ciao.ro
O minoră a anunțat Telefonul Copilului că vrea să moară. Polițiștii au găsit-o în stare de somnolență

Fata a sunat la Telefonul Copilului și a discutat cu psihologul căruia i-a spus că vrea să moară și are motive să recurgă la acest gest.

O minoră a anunțat Telefonul Copilului că vrea să moară. În timp ce discuția cu fata de 17 ani continua, polițiștii Capitalei au identificat-o, găsind-o somnolentă după ce a înghițit mai multe pastile.

„În seara de 12 septembrie, Poliția Capitalei a fost anunțată de Asociația Telefonul Copilului că la acel moment se aflau în legătură telefonică cu o minoră, care le-a spus că vrea să moară, că are motive să recurgă la un gest care să conducă la acest final.

O minoră a anunțat Telefonul Copilului că vrea să moară

O minoră a anunțat Telefonul Copilului că vrea să moară

Psihologul care a interacționat cu fata a reușit să o mențină în convorbire, timp în care a anunțat și Poliția. Imediat au fost mobilizate mai multe echipe și au fost demarate verificări pentru identificarea locației în care se afla minora”, informează Poliția Capitalei.

În același timp, doi polițiști s-au deplasat chiar în call center, de unde transmiteau detalii echipelor din teren, mai ales că fata nu a dat detalii despre locul în care se află.

Astfel, a fost identificată o primă adresă și au fost obținute date cu privire la imobilul unde se putea afla minora.

„S-a ajuns la un bloc situat pe raza Sectorului 4. Au fost efectuate verificări în imobil, iar polițiștii din teren au identificat o adresă, posibil cea unde s ar fi aflat fata care a sunat la Telefonul Copilului.

Au bătut cu putere în ușă, moment în care cei aflați în call center le-au confirmat că este locația corectă, pentru că pe fondul convorbirii s-au auzit bătăile în ușă. Nu a fost necesară pătrunderea în forță pentru că tânăra a deschis. Era conștientă, somnolentă și într-o stare de sănătate precară”, mai arată poliția.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, minora are 17 ani și înghițise mai multe pastile.

Minora a fost transportată cu ambulanța la spital, unde a rămas în grija medicilor. În căutarea fetei au fost implicați polițiști din 3 sectoare ale Capitalei, întreaga operațiune fiind încheiată în aproximativ 45 de minute.

Publicat: 13 Sep. 2019, 08:54 Ciao.ro
Pe aceeași temă