Mihai Mitoseru a dezvaluit adevarata cauza a divortului: „Suntem si orgoliosi, niciunul nu lasa de la el”

Publicat: 12 Sep. 2019, 15:41 Vedete

A fost prezentat la VIVA! Influencers Party si a dat un interviu sincer, in care a vorbit despre separarea de Noemi.

Mihai Mitoseru a dezvaluit adevarata cauza a divortului. Mihai si Noemi au fost impreuna vreme de 13 ani, insa povestea de iubire dintre ei a ajuns la final, astfel ca au luat decizia de a se desparti.

Initial a postat pe Facebook un mesaj in care a furnizat informatii despre separarea lor, iar aseara a facut noi dezvaluiri in cadrul petrecerii organizate de Viva!.

Mihai Mitoseru a dezvaluit adevarata cauza a divortului

Mihai Mitoseru arata senzational!

„13 ani înseamnă o viață întreagă. E greu, cel mai nasol e că nu există un motiv real, nici noi nu știm exact de ce ne-am despărțit. Bănuiesc că faptul că am fost fiecare cu treaba lui în ultima perioadă… ea stă 20 de ore la muncă, eu sunt plecat tot timpul cu filmări sau spectacole.

Asta a fost principala problemă. Suntem și orgolioși, și Raci amândoi, niciunul nu lasă de la el. Ce-o vrea Dumnezeu… Eu cred că cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să o invit la divorț”, a spus Mihai Mitoseru pentru Viva!.

Mama lui Mihai Mitoseru este la pamant. Divortul fiului ei a intristat-o profund: „Sunt foarte afectata”

Se pare ca vara a fost marcata de multe divorturi in lumea mondena, iar ultimul este cel al lui Mihai Mitoseru. Divortul dintre fiul ei si Noemi a pus-o la pamant pe mama acestuia, Camelia Mitoseru, care nu se afla deloc intr-o stare buna.

Camelia a fost invitata in cadrul emisiunilor de la Antena Stars unde a vorbit despre separarea dintre cei doi. A spus cum vede ea lucrurile si daca spera intr-o impacare.

„Voi ştiţi că eu nu stau cu ei! Eu mă duc atunci când mă cheamă, când vin la mine sau când ne întâlnim pe undeva. Dar şi mie mi-au lăsat impresia că se iubesc foarte tare. Părerea mea este că şi acum se iubesc….

Aşa o fi soarta lui, că fiecare avem o soartă. Eu simt că ei se împacă. Vor divorţa, pentru că vor amândoi asta, iar apoi, fiecare va vedea cât de rău este fără celălalt. Să se ducă! S-ar putea după aceea să se împace. Sunt foarte afectată.

Vezi continuarea AICI.

Publicat: 12 Sep. 2019, 15:41 Vedete
Pe aceeași temă