EXCLUSIV | Cum stă Mihai Mitoșeru cu dragostea? “Sunt bine așa. Am divorțat acum 4 ani, acum sunt…”

Publicat: 25 sept. 2023, 18:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cum stă Mihai Mitoșeru cu dragostea, la 4 ani de când a divorțat de Noemi!

Cum stă Mihai Mitoșeru, prezentatorul “Se strigă darul”, de la Kanal D, cu dragostea? Prezentatorul tv a divorțat acum 4 ani de Noemi. Ea singură, el singur.

Cam aceasta este povestea lor. Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat în urmă cu 4 ani și, iată, și acum sunt singuri, după cum ne-a declarat chiar prezentatotul tv recent la evenimentul “Viva! Influencers Party”.

Nu are o explicație pentru asta. Sunt separați, însă își vorbesc în continuare. Mitoșeru ne-a spus este în nicio relație și îi este bine așa.

Cum stă Mihai Mitoșeru cu dragostea? 

Mihai, tocmai s-a încheiat această vară. Cum a fost vara ta?

A fost o vară plină. Credeam că o să stau pe acasă pentru că vara de obicei sunt puține evenimente. Și au fost foarte multe, o mulțime de evenimente practic de toate, nunți, botezuri, petreceri private, cazinouri, tot ce se poate.

Vacanță n-ai avut?

Vacanță am avut undeva în iulie de ziua mea, pe 5 iulie a fost ziua mea și mi-am luat o săptămână la Florența. A fost super. Cum e în Italia. Am o gașcă la Florența, de români, și a fost frumos. Ne-am adus peste tot, am mâncat, ne-am distrat, ne-am plimbat.

O săptămână de vacanță toată vara, nu e cam puțin?

Hai că nu-i chiar așa rău că eu de fapt muncesc de joi până duminică sau de vineri până duminică, unde poate de luni până miercuri, de luni până joi, eu distrez. Și am mai multe găști cu care mă distrez.

Ce planuri ai pentru toamnă?

Noi am filmat pentru “Se strigă darul”, pentru sezonul nou, avem filmat, și o să aflați când o să înceapă pe post. În rest, evenimente în continuare.

„Dorm în timpul săptămânii, uneori chiar și 10 ore ca să recuperez”

Cum te refaci după ce pierzi atâtea nopți la evenimente?

Duminică am avut nuntă la București, sunt bune astea în București că îmi place să fiu aproape. Știi ce mă omoară? Drumul. Drumul… nu pot să dorm în mașină, nu pot, chiar dacă merg cu microbuzul e greu, chiar și cu avionul e greu. E greu drumul, mă omoară, dar, în rest la evenimente, sunt bine. Și de dormit, dorm. Adică 7-8-9 ore dorm.

În weekend nu reușesc dorm atâtea ore. Dorm în timpul săptămânii, uneori chiar și 10 ore ca să recuperez. Dau pe silent telefonul și sunt setat să fiu ok. Când ești pe scenă, când îți faci treaba așa… cred că trebuie să fii… setat să nu obosești, să nu ai probleme, să nu-ți fie foame, să nu îți fie sete, cred că așa e meseria asta. Noroc că nu o fac decât de vreo 25 de ani (zâmbește – n.r.).

Cum te întreții? Ai vreun secret? Apelezi la serviciile esteticienilor, faci injecții cu botox, tratamente?

Absolut nimic, nu. Alerg foarte mult sau merg pe Jos, fac cardio cât pot de des, nu mănânc undeva la patru-cinci zile, aproape nimic, după care weekendul mănânc orice și oricât.

Mihai Mitoșeru mănâncă o singură dată pe zi

Aproape nimic ce înseamnă?

O dată pe zi. În general, când mănânc mai puțin, mă simt mai bine decât atunci când mănânc orice și oricând. Dar e bine șiai chestia asta, să știi că undeva în weekend poți să mănânci orice și oricât. Știi… că stai și te gândești toată săptămâna, la momentul ăla.

Gătești?

Eh, de-astea ușoare.

Cum ar fi?

O friptură, legume. Ușoare. Când vreau să mănânc ceva serios, mă duc la mama, mama face cele mai bune sarmale.

Apropo, ce face mama?

Mama face bine și mă duc cât pot de des. În timpul săptămânii mă duc aproape zilnic.

Stă singură?

Cu cățelul, ea stă cu cățelul băiat, eu sunt cu cățelul fată. Mă duc și cu cățelul fată în vizită. Stăm … eu cu mama și cu cățeii.

Cum stă Mihai Mitoșeru cu dragostea: „Am divorțat acum 4 ani, acum sunt singur, dar nici nu am simțit că am vrut mai mult cu cineva”

Cu dragostea cum stai?

Cu dragostea, nici nu știu cum stau, sunt bine așa. Am divorțat acum 4 ani, acum sunt singur, dar nici nu am simțit că am vrut mai mult cu cineva sau ceva că nu a fost cazul. Mă simt bine așa, mai departe, ce o fi, o fi.

Dar mai ții legătura cu Noemi?

Bineînțeles, da, vorbim. Ea singură, eu sunt singur, cum să nu vorbim, noi nici nu ne-am despărțit de la nimic spectaculos. Că dacă ar fi fost ceva nasol între noi, cu înșelat, cu bătăi, cu scandaluri cu alea, nu cred că am mai fi vorbit. Dar noi vorbim atât de frumos, unul cu altul. Cu toate astea, tu singur și ea singurăDa.

Care e explicația?

Ciudată viața, n-am nicio explicație, absolut niciuna.

Atunci când mergi la evenimente, ce îți spun oamenii cel mai des? Sau cei care te opresc pe stradă, ce-ți spun?

E o senzație foarte plăcută, pentru că oamenii zâmbesc. Se bucură că mă văd. Vorbesc frumos cu mine. Tot timpul i-am făcut să râdă, i-am făcut să se simtă bine, adică practic ceea ce am făcut eu a însemnat măcar un pic pentru pentru cineva acolo. Și îți dai seama că mă simt minunat.

La orice eveniment mă duc, la orice emisiune mă duc, încerc să-i fac pe oameni să râdă să se simtă bine, pentru că asta e cel mai important. Și dacă am și reușit și bănuiesc că am reușit, prin reacția lor, îți dai seama că mă simt un om împlinit, un om fericit.

Ce alte hobbyuri mai ai? Despre fotbal știm.

Fotbalul. Am o gașcă cu Tociu, cum Edy Petroșel, și alții, de vreo 25 de ani sau poate chiar mai mult. Jucăm în gașca asta, dar din păcate, de când cu pandemia… ne-am lăsat de fotbal și ne întâlnim doar la repriza a 3-a.

A treia repriză fiind…

Cum ar fi la restaurant. Așa se terminau reprizele, dar acum așa încep.

Publicat: 25 sept. 2023, 18:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă