EXCLUSIV | Teo Trandafir, povestiri de la 16 ani. Ce visa vedeta Kanal D sa devina in adolescenta: „Pe atunci drumul meu parea destul de clar!”

Publicat: 01 mart. 2023, 12:39 Autor: Camelia Vedete

Indragita prezentatoare a rememorat una dintre cele mai amuzante intamplari de cand se afla in echipa Kanal D.

Kanal D aniverseaza astazi 16 ani de existenta pe piata media. Iar la ceas aniversar, vedetele Kanal D impartasesc intamplari care ii fac si acum sa zambeasca. In acelasi timp, isi aduc aminte cum erau la 16 ani, cand visau la ceea ce is doreau sa ajunga.

Teo Trandafir, povestiri de la 16 ani

Teo Trandafir marturiseste ca la 16 ani era o adolescenta rebela  si isi croia drum catre cariera de viitor medic.  Insa viata i-a pregatit un alt drum, de care este mandra, devenind una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Romania.

„La 16 ani eram o fire mai rebela si revoltata. Imi doream sa devin medic ca tatal meu. Pe atunci drumul meu parea destul de clar. Dar viata te invata ca nu este intotdeauna asa cum le socotesti tu”, a spus Teo.

Ce visa vedeta Kanal D sa devina in adolescenta

Aflata de un deceniu in echipa Kanal D, Teo Trandafir a avut parte de momente extraordinare, unele intamplari o fac si acum sa zambeasca.

„Acum fix zece ani, la inceputurile mele in Kanal D, era ziua unui coleg si mi se spusese sa ajung la o anumita ora, intr-un anumit loc pentru a-l sarbatori. Eu m-am dus in cu totul alta parte, eram singura si am stat vreo jumatate de ora acolo asteptand sa se adune ceilalti;  ma intrebam de ce nu vine nimeni. Chiar ma gandeam ca acel coleg va fi foarte dezamagit cand va veni. Dar am descoperit ca petrecerea era in toi, dar in alta zona, nu unde credeam eu; intelesesem gresit”, povesteste amuzata Teo.

Publicat: 01 mart. 2023, 12:39 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă