Mihai Mitoșeru își dorește să se împace cu Noemi: ”Sunt singur pentru că am greșit față de soția mea”

Publicat: 10 Feb. 2021, 09:37 Vedete

Mihai Mitoșeru trece prin momente grele după ce mama sa a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor. Celebrul prezentator TV a mărturisit că se simte singur, ba mai mult acesta ar avea nevoie de cineva care să îi fie alături în aceste momente.

Mihai Mitoșeru a avut o relație de 14 ani cu Noemi, însă din nefericire, din cauza discuțiilor și a neînțelegerilor, cei doi au hotărât să o ia pe drumuri separate.

În cadrul unui interviu recent, prezentatorul a mărturisit faptul că și-a dat seama cât de mult i-a greșit fostei sale partenere. Totodată, acesta este conștient că nu mai este cale de întoarcere și trebuie să se gândească acum la viitorul său.

Noemi, alături de Mihai Mitoșeru în această perioadă grea

Deși au divorțat, fosta soție nu a putut să îl lase la greu, mai ales că blondina și fosta sa soacră au avut o relație extrem de apropiată.

Aceasta a stat lângă mama lui Mihai în momentele în care a fost nevoie, iar acesta îi este extrem de recunoscător pentru ajutorul pe care i l-a oferit.

„Eu ar fi trebuit să fac ceva cu viața mea. Bineînțeles că după 14 ani împreună era normal ca ea să fie lângă mine. Îi mulțumesc enorm. Noemi a fost lângă mine, și-a anulat o cursă. În prima zi a stat la mine, la operație. Nu suntem împreună, nu ne-am împăcat, dar este normal”, a dezvăluit Mihai Mitoșeru.

”Sunt singur din cauza mea”

Prezentatorul TV își asumă vina pentru lucrurile care s-au întâmplat între el și Noemi, a încercat să repare situația, însă din păcate a fost prea târziu, iar cei doi au ajuns într-un final la divorț.

„Sunt supărat pe mine pentru că sunt singur. Sunt singur din cauza mea. Sunt singur pentru că am greșit față de soția mea și ea nu a mai putut să suporte. Am greșit. Din momentul ăla în care s-a terminat, eu am încercat să-i spun că nu mai greșesc, am încercat să-i spun că nu mai fac. Ea a intrat într-o altă perioadă”, a mărturisit prezentatorul TV.

În acești doi ani de când au hotărât să o ia pe drumuri separate, Mihai a sperat că Noemi se va mai gândi la o împăcare și se va întoarce la el. Totodată, prezentatorul TV a explicat că în tot acest timp nu a cunoscut pe altcineva.

„Sunt singur pentru că am divorțat și am greșit față de ea, dar după doi ani de zile trebuia să-mi dau seama și eu că ea a intrat într-o stare mai proastă, nu mai are încredere în mine, și să fac ceva cu viața mea. Nu am lăsat nicio femeie să se apropie de mine, tocmai pentru că am zis că Noemi își revine. Aici am greșit!”, a mai afirmat Mitoșeru.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 Feb. 2021, 09:37 Vedete
Pe aceeași temă