Mihai Mitoșeru, la un pas de deces! Prezentatorul TV a fost operat de urgență

Publicat: 02 Jul. 2020, 15:26 Vedete

Prezentatorul TV a ajuns la spital pentru un simplu consult, însă medicii au hotărât că trebuie operat de urgență. Potrivit informațiilor, Mihai Mitoșeru a fost la un pas de moarte.

Mihai Mitoșeru a mers în urmă cu puțin timp la spital pentru un control de rutină, însă starea de sănătate a prezentatorului era mai gravă decât s-a așteptat. Medicii nu au stat la discuții cu acesta și l-au băgat direct în sala de operații, după ce l-au anunțat că este la un pas de moarte.

”Draga Mihai, iti doresc ca operatia de astazi sa fie reusita si sa te faci bine cat mai repede!
Poate e socant, dar noi astazi am venit la un control si, iata, in urma cu cateva minute ai si intrat in blocul operator!
Asta da viteza de reactie a medicilor, care au vrut sa evite alte complicatii!!!
Multa sanatate, prieten drag!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina sa de Facebook

Mihai Mitoșeru, la un pas de moarte

Un simplu control de varice l-a băgat pe Mihai Mitoșeru direct în sala de operație.

Potrivit Spynews.ro, prezentatorul este destul de speriat, mai ales că medicii îl operează chiar în aceste momente de urgență, după ce i-au spus că are un risc ridicat de deces.

Prezentatorul Tv, suferă după fosta soție

„Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta!

Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit” , a povestit Mihai Mitoșeru la Teo Show.

Publicat: 02 Jul. 2020, 15:26 Vedete
Pe aceeași temă