Mihai Mitoșeru, declarații despre relația cu fosta soție: ”După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten”

Publicat: 12 dec. 2020, 09:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete

În ultima vreme s-a tot zvonit că Mihai Mitoșeru și fosta lui soție s-ar fi împăcat. Recent, prezentatorul TV a dezvăluit în ce relații a rămas cu fosta sa parteneră de viață, Noemi.

După ce mama lui Mihai Mitoșeru a mărturisit recent, la o emisiune de televiziune, că speră ca fiul ei și fosta sa noră să se împace, prezentatorul TV a făcut declarații despre relația pe care o are acum cu frumoasa blondină.

Mihai Mitoșeru a explicat faptul că își dorește ca într-o zi să poată comunica normal cu cea cu care a avut o relație atât de lungă.

”Niște oameni normali vorbesc, mai ales după 14 ani de relație. La un moment dat, în viziunea ei, eu păream vinovat pentru tot ce se întâmpla rău în viața ei. Nu am putut, din păcate, trece peste starea asta a ei, am încercat să o ajut. Am rămas fără soluții, după ce am încercat un an și jumătate. N-aș putea spune că am rămas prieteni, am avut o relație frumoasă și puternică, cu sentimente intense. După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten. Îmi doresc să ajungem să comunicăm normal, într-o zi…”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru playtech.ro.

Ce spunea Mihai Mitoșeru despre despărțire

„El era foarte cald și ea era foarte rece. Nu cred că faptul că a vrut un copil a fost o problemă. Cred doar că a fost o întâmplare. Ea a mers la doctor și a făcut tratament, dar totuși nu a rămas însărcinată”, a mai spus ea.

„Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta!

Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit”, a povestit Mihai Mitoșeru la Teo Show.

 

Sursă foto: Facebook

Publicat: 12 dec. 2020, 09:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă