Adevărul despre relația dintre Mihai Mitoșeru și Noemi. Mama prezentatorului TV a făcut dezvăluiri nemaiștiute

Publicat: 01 Oct. 2020, 15:24 Vedete
Adevărul despre relația dintre Mihai Mitoșeru și Noemi. Mama prezentatorului TV a făcut dezvăluiri nemaiștiute

Se zvonește că s-au împăcat, după ce au divorțat, însă până acum Mihai Mitoșeru și Noemi nu au făcut nicio declarație oficială despre relația lor. Astfel, mama prezentatorului TV a lămurit acest aspect din viața fiului său și a dat cărțile pe față.

Camelia Mitoșeru regretă și acum faptul că cei doi nu s-au mai înțeles și au decis să o ia pe drumuri separate. Mama prezentatorului nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi atunci când și-a amintit de fosta ei noră.

Adevărul despre relația dintre Mihai Mitoșeru și Noemi

Invitată la „Star Matinal”, Camelia Mitoșeru a explicat de ce speră ca cei doi se se împace.

„Am făcut o promisiune față de bunica ei. I-am promis că o să am grijă de ea toată viață. Fiecare e pe drumul lui. Ea nu depinde de el. Fiecare are viața lui, are meseria lui”, a spus Camelia Mitoșeru la „Antena Stars”.

Întrebată despre motivele care au dus la despărțirea dintre Noemi și Mihai Mitoșeru, mama prezentatorului a declarat că neînțelegerile au fost cele care nu le-au mai permis să își continue povestea de dragoste.

„Aici a intervenit ceva. Un pic de depresie din partea ei. S-a schimbat ceva în căsnicia ei. (…) E are speranța că își va reveni, ea are speranța că se mai poate și fiecare e sparat”, a continuat mama lui Mihai Mitoșeru.

Ce spunea Mihai Mitoșeru despre despărțire

„El era foarte cald și ea era foarte rece. Nu cred că faptul că a vrut un copil a fost o problemă. Cred doar că a fost o întâmplare. Ea a mers la doctor și a făcut tratament, dar totuși nu a rămas însărcinată”, a mai spus ea.

„Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta!

Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit” , a povestit Mihai Mitoșeru la Teo Show.

Publicat: 01 Oct. 2020, 15:24 Vedete
Pe aceeași temă