Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Cum se simte acum

Publicat: 29 Jul. 2020, 09:40 Vedete
Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Cum se simte acum

Camelia, mama lui Mihai Mitoșeru, a ajuns de urgență la spital. Mama artistului s-a speriat când a văzut că și ei i s-au umflat picioarele.

În urmă cu două săptămâni, Mihai Mitoșeru a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. A mers pentru un simplu control și, în scurt timp, s-a trezit pe masa de operație. Mama lui Mitoșeru a mers de urgență la aceeași clinică unde s-a operat Mihai, după ce i s-au umflat picioarele foarte tare. A fost însoțită de Mihai și de Adriana Bahmuțeanu, relatează fanatik.ro.

Din fericire, nu este nimic grav în cazul Cameliei Mitoșeru. A scăpat de operație. ”Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc.  Da, tot așa, ca lui Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars!

Mihai Mitoşeru a fost operat de urgenţă

Mihai Mitoșeru a mers în urmă cu câteva săptămâni la spital pentru un control de rutină, însă starea de sănătate a prezentatorului era mai gravă decât s-a așteptat. Medicii nu au stat la discuții cu acesta și l-au băgat direct în sala de operații, după ce l-au anunțat că este la un pas de moarte.

”Draga Mihai, iti doresc ca operatia de astazi sa fie reusita si sa te faci bine cat mai repede! Poate e socant, dar noi astazi am venit la un control si, iata, in urma cu cateva minute ai si intrat in blocul operator! Asta da viteza de reactie a medicilor, care au vrut sa evite alte complicatii!!! Multa sanatate, prieten drag!!!”, scria Adriana Bahmuțeanu pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp după ce a ieșit din sala de operații, Mihai Mitoșeru și-a informat fanii despre starea lui de sănătate. “Mulțumesc din suflet pentru mesaje. Am venit la un simplu control și am aflat ca am un cheag de sânge la picior care se putea duce, în orice clipă, la inimă!”

 

Publicat: 29 Jul. 2020, 09:40 Vedete
Pe aceeași temă