Bursucu a scos la lumină detalii incitante despre ”conexiunea” cu Teo Trandafir: ”Noi doi aveam foarte multă chimie, ne cunoaștem din priviri”

Publicat: 13 Mar. 2022, 21:38 Vedete

Ce spune Bursucu despre mentorul său, Teo Trandafir și cât de geu îi va fi să se trezească dimineața pentru noul proiect de la Kanal D în care a fost cooptat, prezentatorul TV a mărturisit, cu emoții, pentru Ciao.ro!

De când începi să-ți bei cafeaua la „Dimineața cu noi”, noul matinal de la Kanal D?

Din 14 martie, de luni până vineri, de la ora 08.00. Matinalul le va oferi telespectatorilor sfaturi din partea unor specialişți din diferite domenii de interes precum nutriţia, sportul şi sănătatea. Nu vor lipsi din emisiune recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele, interviurile în exclusivitate sau intervenţiile realizate special pentru “Dimineaţa cu noi”, muzica bună şi multe alte alte suprize ce aşteaptă să fie dezvăluite. Va fi multă energie bună!

Cum te vei „rupe” de Teo Trandafir? Cine te va înlocui la Teo?

Nu mă voi rupe de Teo Trandafir niciodată în viața mea. Ea a fost, rămâne și va rămâne prietena, profesorul, partenerul meu de scenă.Vorbim doar de o schimbare profesională, fiecare, pentru un timp mai lung, mai scurt sau pentru totdeauna, își va vedea de carieră separat. Dar vom rămâne unul pentru altul acolo când va fi nevoie. Teo Trandafir m-a luat, m-a crescut, m-a suportat, m-a învățat, a fost ca o pasăre care a avut grijă de puiul ei și acum e timpul să zbor, să dau din aripi. Nu a venit nimeni să îmi ia locul, dar îi are acum alături pe Mitoșeru și pe Bella Santiago.

Ce sentimente te încearcă acum, după atâtea emisiuni alături de ea? Cât de grea o să fie „despărțirea” ta de Teo?

De Teo nu mă despart. Noi doi aveam foarte multă chimie, ne cunoaștem din priviri, din semne, din tonalitatea vocii. Suntem prieteni dincolo de emisiune, ne știm problemele, lucrurile bune sau mai puțini bune. Ne leagă multe lucruri. Este omul cu care m-am obișnuit, cu care mi-am băut cafeaua și am împărtășit o mare parte din viața mea.

Bursucu: ” Nu am încercat să fiu Teo Trandafir, nu am fost niciodată în competiție cu ea”

Cât de recunoscător îi ești pentru ceea ce ai învățat de la ea în tot acest timp?

Cel mai recunoscător; tot ce știu am învățat numai de la ea. Sunt mulți oameni care m-au ajutat foarte mult să devin ceea ce sunt astăzi, dar în această profesie pe care o am acum sunt foarte recunoscător pentru tot ce am învățat lui Teo. Am „furat” de la ea tot ce știu. Teo este profesor de televiziune cu acte, a predat multor generații. Eu am avut șansa să o am profesor zi de zi, timp de aproape șapte ani. Am fost în toți acești ani ca o sugativă, să învăț cât mai mult.

Nu am încercat să fiu Teo Trandafir, nu am fost niciodată în competiție cu ea, pentru că nu am cum, dar am încercat să iau toate lucrurile bune pentru a mă dezvolta. Teo a avut foarte multă răbdare și înțelepciune în ceea ce mă privește. Când am venit la Teo Show eram un tânăr de 27 de ani, visător, dar marele meu avantaj era și este că sunt un tip foarte serios și perseverent, am învățat permanent.

Cum crezi că te vei înțelege cu noua ta echipă, Viviana Sposub și George Tănase?

George Tănase  are un potențial extraordinar, este dornic să facă performanță, este un tip inteligent, are un umor fin și o calitate pe care sper să o păstreze; este foarte respectuos. Este un băiat foarte deștept și talentat. Viviana este o femeie inteligență, carismatică. Este important că avem o energie fantastică și în afară televiziunii, radem încontinuu când ne vedem. Există o atmosfera frumoasă între noi și va fi un matinal plin de energie.

Cum se „antrenează” pentru matinal

Ești matinal, de fel? Cât de greu te trezești dimineața? Cum o să fie noul tău program de-acum încolo?

Recunosc că nu eram un tip matinal până a venit Anais pe lume, ea mi-a schimbat programul. Mă trezeam după ora 10.00, acum mă trezesc în jurul orei 08.00. De când am aflat că voi face matinal am mai dat trezirea înapoi cu două ore, am început să mă trezesc la 05.30 – 06.00. Îmi este greu, dar am început antrenamentul.

Mă trezesc la 05:30, ies la o alergare de jumătate de oră ca să mă trezesc bine, mă întorc acasă, fac un dus și merg la birou. Când va începe matinalul voi ajunge foarte devreme în redacție mă voi machia, voi intra alături de colegii mei în emisie, ne vom distra împreună cu telespectatorii, vom avea ședința de redacție și apoi sper că voi merge acasă.

Ce tabieturi ai tu dimineața?

Nu există tabiet la ora 06.00 dimineața. Nici cafeaua nu intră. Dimineața mâncam un iaurt cu ovăz, dar la ora asta nici ăla nu este bun.

Te-ai gândit vreodată că ai putea întârzia la propria emisiune?

Da, bineînțeles, dar m-am pregătit deja. Mi-am luat două telefoane pentru alarmă, să fiu sigur că mă trezesc. Dar sunt, și sper să nu mă schimb, un tip foarte serios și nu mi s-a întâmplat niciodată, indiferent de cât de obosit am fost, să lipsesc de la muncă.

”Nu iau cadouri doar de dragul de a lua cadouri”

Dacă vei trece la matinal o să ai mai mult timp pentru familie? Îți vei muta fetele la București?

Fetele mele nu se vor muta în momentul ăsta la București. Nici nu am început încă matinalul. Fetele mele stau foarte bine la Constanța, iar matinalul îmi aduce un plus pentru că vinerea pot fi acasă undeva la ora prânzului. Voi câștiga o zi în plus de stat cu Anais.

Ce cadouri obișnuiești să îi faci iubitei tale, de obicei?

Ceea ce își dorește. Nu iau cadouri doar de dragul de a lua cadouri, ci îi iau ceva ce îi face plăcere.

Cum are ea grijă de pătrățelele tale de pe abdomen?

Este un subiect sensibil. Ea își dorește să am pătrățele pe abdomen, mie, însă, nu îmi iese. Dar mă mai bate la cap, mă mai lasă…

Bursucu: ”Când văd că urcă acul cântarului, pun frână”

Ești gurmand, de fel? De la ce fel de mâncare nu te poți abține deloc?

Da, cum prind ceva bun mănânc. Cartofiorii prăjiți sunt preferații mei, iar cu brânză sunt atât de buni.

Cum ai grijă să te menții mereu în formă? Te bagi singur la cură când simți că ai depășit o limită de kilograme?

Da, ca orice om, când văd că urcă acul cântarului, pun frână și mai tai din porțiile de mâncare. Dimineața alerg jumătate de ora cel puțin, încerc să mă mențin în formă.

Cum te cucerește pe zi ce trece micuța Anais-Maria? Dansează deja mai bine decât ține?

Este greu să danseze mai bine decât mine. (râde) Nu mă cucerește cu dansul, dar mă topește cu un simplu zâmbet. Sunt un om fericit. Copiii mei merg la culcare și se trezesc râzând, ceea ce pe mine mă face un om fericit. Scopul meu în viață este să îmi văd copiii râzând.

 

Publicat: 13 Mar. 2022, 21:38 Vedete
Pe aceeași temă