EXCLUSIV | Mihai Mitoșeru a împlinit 49 de ani. De ce nu s-a recăsătorit prezentatorul TV și care este marea lui dorință

Publicat: 06 iul. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete

Mihai Mitoșeru a împlinit 49 de ani, dar nu își arată vârsta. Este la fel de jovial, gata să aducă buna dispoziție în jurul lui. Vedeta Kanal D spune că s-a maturizat pe la 40 de ani și că nu s-a confruntat cu vreo criză specifică vârstei. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, prezentatorul emisiunii “Se strigă darul”, difuzată în fiecare sâmbătă și duminică de la 20.00, admite că își dorește întemeierea unei familii, practic doar asta îi lipsește, însă astrele nu s-au aliniat deocamdată. Mihai susține, pe de o parte, că nu a apărut persoana potrivită în viața lui alături de care să facă acest pas important, iar, pe de altă parte, consideră că a devenit poate și mai pretențios în ultima perioadă.

Mihai Mitoșeru a fost căsătorit timp de 13 ani cu Noemi, mariaj finalizat printr-un divorț, în toamna lui 2019. Mama prezentatorului TV își dorește să îl vadă din nou așezat la casa lui, dorința ei este împărtășită și de vedeta TV, care admite că îi lipsește o familie, în rest bucurându-se de tot ce îi oferă viața: faimă, apreciere și bani.

Ai ratat o carieră în muzică?

Da, am vrut să mă apuc de cântat când eram mic! Nu, nu are rost. Totuși rămân pe prezentare că așa am început.

Ai terminat filmările la emisiunea “Se strigă darul”?

Da. “Se strigă darul” sezonul nou e pe post, pe Kanal D, și au fost niște nunți senzaționale, cu distracție, cu nebunie și cu multe momente interesante.

De ce nu s-a recăsătorit Mihai Mitoșeru: “Nu a apărut nici persoana potrivită, cred că și eu sunt prea pretențios”

Povestește-ne ceva de la filmări ce nu vom vedea pe micul ecran.

Păi nu am cum să vă zic asta. Vă zic ceva: a fost o nuntă, unde am avut un mire care a fost cu iubita lui vreo 10 ani și cu o lună înainte de nuntă s-a despărțit și s-a însurat cu alta. Atât vă zic! Mai departe nu pot să vă zic, mai ales că a venit fosta iubită la nuntă. O să vedeți pe Kanal D la “Se strigă darul”.

Dar tu când faci invitațiile la propria nuntă?

La nuntă invitații? Nu, eu acum în ultima perioadă mă gândesc că mai bine prezint nunți decât să mă însor eu. Mai stau un pic așa, mai copilăresc. Am și o vârstă, fac 50 la anul.

Mulți înainte, dar nu îți arăți vârsta!

Mulțumesc frumos, dar în buletin scrie!

Ai trecut prin criza bărbatului la 40 de ani?

Nu, la 40 de ani chiar m-am simțit bine. Atunci m-am maturizat practic! Nu, chiar mă simt bine și acum. Nu am avut nicio criză de-a lungul timpului.

Mama ce zice? Nu vrea să te așezi la casa ta?

Mama ar dori să mă însor și să fac și copii, dar trebuie să mai vreau și eu și să fie și cineva cu care chiar să vreau să rămân și să fac copii. Chiar așa doar ca să fac, parcă nu aș face lucrul acesta!

Să înțeleg că nu a apărut persoana potrivită în viața ta?

Nu a apărut nici persoana potrivită, cred că și eu sunt prea pretențios în ultima perioadă.

Dar poate are legătură că nu te-ai desprins definitiv de fosta soție? Voi ați rămas buni prieteni.

Deja au trecut 5 ani sau 6, nu, deja e mult. Nici nu mai vreau să mai vorbesc. Gata, mi-am pus cenușă în cap, mi-am cerut scuze, s-a terminat, nu mai are rost! Mai departe ce o vrea Dumnezeu. Mă simt atât de bine în momentul ăsta.

Mihai Mitoșeru: “Habar nu am ce îmi lipsește. Bănuiesc că totuși o familie, asta totuși îmi doresc”

Ce planuri ai de vacanță?

Noi, artiștii, nu avem vacanță. Noi vacanță avem doar așa luni, marți, miercuri undeva și plecăm unde găsim. Eu de obicei prefer Italia, acolo plec, acolo îmi place cel mai mult!

Ai prieteni acolo dacă mergi atât de des?

Am prieteni, da, am și prietene, e bine în Italia. Chiar e ok.

Ce îți lipsește ca să fii pe deplin fericit?

În momentul ăsta mă simt atât de bine, încât habar nu am ce îmi lipsește. Bănuiesc că totuși o familie, asta totuși îmi doresc, dar trebuie să fie persoana potrivită.

Foto: Facebook

Publicat: 06 iul. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×