EXCLUSIV | Radu Vâlcan și Adela Popescu au vizionat în avans primele episode din Insula Iubirii + Ce s-a întâmplat acolo: “Nu știu dacă i-aș spune”

Publicat: 04 iul. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete

Numărătoarea inversă a început pentru Insula Iubirii, cel mai fierbinte reality-show al verii, care începe pe 15 iulie la Antena 1. De 8 ani, Radu Vâlcan s-a obișnuit cu deplasările iarna, în Thailanda, unde au loc filmările. Prezentatorul TV a dezvăluit, pentru CIAO.RO, de ce acest sezon, cu numărul 8, este exceptional, dar și impresiile Adelei Popescu, mai ales că deja au vizionat împreună, primele episoade. Mai mult, partenera sa de viață nu vrea să știe în avans deznodământul cuplurilor, ci preferă să descopere povestea treptat.

Radu Vâlcan este amfitrionul reality-show-ului Insula Iubirii, format care, de 8 ani, ține publicul aproape de Antena 1 cu fiecare sezon. Cinci cupluri vor juca totul pe o singură carte, cea a fidelităţii, în compania unor ispite de neoprit, în cel mai nou sezon Insula Iubirii, care va avea premiera pe 15 iulie şi care va fi difuzat luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Radu Vâlcan despre sezonul 8 Insula Iubirii: “Vedem acum cât de echilibrate au rămas cuplurile până la finalul testului”

Pornind de la premisa cine iubeşte nu lasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

“Noul sezon Insula Iubirii este excepțional și dintr-un punct de vedere special pentru mine, pentru că este sezonul cu numărul 8. Eu sunt născut pe 8 februarie, adică luna îndrăgostiților. România în 2024 se află sub incidența cifrei opt. În numerologie, 8  înseamnă echilibru, infinit. Vedem acum cât de echilibrate au rămas cuplurile până la finalul testului. Mie nu îmi place să le zic concurenți, ei sunt doar niște participanți la test”, a declarat, pentru CIAO.RO, Radu Vâlcan.

Radu Vâlcan: “Adelei îi place oricum Insula iubirii, îi place povestea, tot ce se întâmplă acolo”

Vedeta Antenei 1 ne-a mărturisit că a vizionat deja câteva episoade din Insula Iubirii, în forma brută, împreună cu Adela Popescu. Formatul a reușit să îi capteze atenția și partenerei sale de viață.

“Deja am urmărit câteva episoade. Este ca o poveste, este ca un un serial la care te uiți, te atașezi de personaje, Adelei îi place oricum Insula Iubirii, îi place povestea, tot ce se întâmplă acolo și atunci nu mă întreabă. Chiar dacă m-ar întreba, nu știu dacă i-aș spune, dar nu insistă, pentru că vrea să afle pe parcurs, mai ales că este un om de televiziune și știe ce înseamnă”, ne-a spus el despre impresiile soției sale, care nu vrea să afle deznodământul direct, ci preferă să vadă desfășurarea acțiunii și punctul culminant al reality-show-ului.

Radu Vâlcan, dezvăluiri despre Adela Popescu, după 15 ani de conviețuire: “Chiar și când este obosită, când este supărată, ea este acolo”

Recent, Radu Vâlcan a fost prezent la inaugurarea centrului  de wellness pentru minte, corp și suflet, deschis de cumnatul său, Călin Popescu. Deși este binecunoscută pasiunea prezentatorului TV pentru arta gastronomică, soțul Adelei Popescu exclude din start începerea unui business în domniul Horeca.

“Nu, mi se pare un domeniu  foarte periculos tot ce înseamnă Horeca. Dar să nu uităm că împreună cu prietenii noștri, cu Răzvan Fodor, cu Smiley și așa mai departe am pornit acest business cu hotelul din Vama Veche, care deja funcționează, deja are o activitate extrem de intensă, dar nu cred că mai mult de atât aș putea fi în stare. Sunt pasionat de gătit, îmi place să gătesc, dar prefer să fie la nivel de amator, pentru că sunt amator până la urmă”, a spus, pentru CIAO.RO, Radu Vâlcan.

Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au început povestea de iubire pe platourile de filmare de la Buftea, unde jucau împreună în serialele de la Acasă TV. După 15 ani de conviețuire și 3 copii împreună, vedeta Antenei 1 face dezvăluiri despre consoarta sa.

“Adela e născută pe 8 octombrie, eu sunt născut pe 8 februarie. Cică zodiile astea vărsător și balanță se înțeleg foarte bine, dar nu contează asta. Experiența de până acum și totuși nu sunt puțini ani ne-a demonstrat că am simțit bine împreună. Adela este atât de mișto, este atât de naturală, atât de explozivă, atât de acaparatoare, atât de frumoasă, de atrăgătoare, chiar și când este obosită, când este supărată, ea este acolo, are farmecul ei. Nu ai cum să nu o iubești pe Adela”, a conchis Radu Vâlcan.

Foto: Instagram

Publicat: 04 iul. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×