Camelia Mitoșeru a fost externată ieri! “Nu și-a mai luat pastilele…”

Publicat: 13 nov. 2021, 09:55 Autor: Dora Bazavan Vedete

Emoții mari pentru Mihai Mitoșeru în cursul acestei săptămâni.

Mama lui, pe care o iubește ca pe ochii din cap și de care a avut mereu grijă, Camelia Mitoșeru, a ajuns de urgență la spital. S-a zvonit că mama lui Mitoșeru este suspectă de accident vascular cerebral însă se pare că nu a fost chiar așa. Panica a fost mare, mai ales că femeia a avut grave probleme de sănătate la începutul acestui an, atunci când a fost operată pe creier, fiind diagnosticată cu tumoră beningă-meningiom.

“Nu a avutAVC. Nu a mai luat pastilele, la care nu trebuie să renunțe toată viața. I-au făcut RMN. Medicii i-au spus să nu facă efort și să respecte cu strictețe, medicația prescrisă. Ceea ce ea nu a făcut. Ieri a fost externată, a venit acasă. M-a sunat, am vorbit. Este puțin obosită, dar se simte bine”, a mărturisit pentru Ciao.ro o prietenă apropiată a Cameliei Mitoșeru, care a îngrijit-o și i-a fost alături după operația pe creier.

Camelia Mitoșeru a fost internată de urgență la Spitalul Floreasca. După externare mama lui Mihai Mitoșeru a făcut și câteva declarații la un post de televiziune cu privire la ce I s-a întâmplat. „Sunt foarte bine acum. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și doamnei doctor de la Spitalul Floreasca care a fost lângă mine mai mult decât o mamă. M-am simțit excelent la ei la spital. N-am luat medicamentele și atunci am făcut o criză convulsivă. Eu n-am crezut în medicamente. M-am dus la bucătărie să-mi fac un ceai, iar de acolo m-am trezit jos cu cioburi în mână și plină de ceai. M-am speriat, nu mai puteam vorbi, mă bâlbâiam, telefonul meu era pe masa de călcat. Mihai suna în disperare, iar eu nu mai puteam să ajung la telefon”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars. Se pare că acum starea ei de sănătate este sub control.

Chiar și după intervenția pe creier, Camelia Mitoșeru a privit încrezătoare spre viitor. „A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine. A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles.Azi împlinesc două luni de la operație. O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, apoi a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu și a stat cu mine”, a declarat Camelia Mitoșeru, după intervenție, la același post de televiziune.

 

 

 

Publicat: 13 nov. 2021, 09:55 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă