Mama lui Mihai Mitoseru este la pamant. Divortul fiului ei a intristat-o profund: „Sunt foarte afectata”

Publicat: 07 Sep. 2019, 11:35 Vedete

Se pare ca vara a fost marcata de multe divorturi in lumea mondena, iar ultimul este cel al lui Mihai Mitoseru.

Mama lui Mihai Mitoseru este la pamant. Divortul dintre fiul ei si Noemi a pus-o la pamant pe mama acestuia, Camelia Mitoseru, care nu se afla deloc intr-o stare buna.

Camelia a fost invitata in cadrul emisiunilor de la Antena Stars unde a vorbit despre separarea dintre cei doi. A spus cum vede ea lucrurile si daca spera intr-o impacare.

Mama lui Mihai Mitoseru este la pamant

Mama lui Mihai Mitoseru este la pamant

„Voi ştiţi că eu nu stau cu ei! Eu mă duc atunci când mă cheamă, când vin la mine sau când ne întâlnim pe undeva. Dar şi mie mi-au lăsat impresia că se iubesc foarte tare. Părerea mea este că şi acum se iubesc….

Aşa o fi soarta lui, că fiecare avem o soartă. Eu simt că ei se împacă. Vor divorţa, pentru că vor amândoi asta, iar apoi, fiecare va vedea cât de rău este fără celălalt. Să se ducă! S-ar putea după aceea să se împace. Sunt foarte afectată.

Au femeie în fiecare săptămână, toate să faceţi aşa. Dar Mihai e foarte ciudat, nu-i place mâncarea gătită, iar ea a profitat de asta şi bine a făcut. Când o veni un copil, atunci să gătească… Şi ea îl iubeşte pe el, dar nu ştiu ce vrea.

Ciudat e că, atunci când trebuia să fie copilăroasă, era matură. Acum e foarte copilăroasă. Poate că Dumnezeu îi mai dă o încercare lui Mihai, poate după asta vor avea drumul lin.

Cred că un băiat bun care crede în Dumnezeu şi care nu a făcut greşeli, nu şi-a înşelat nevestele… nu văd de ce Dumnezeu să-l pedeapsească şi să nu-i dea şi lui un pic de bucurie”, a spus mama lui Mihai Mitoseru la „Agentia VIP”, potrivit Spynews.

Publicat: 07 Sep. 2019, 11:35 Vedete
Pe aceeași temă