Lady Gaga, în autoizolare alături de noul iubit: ”Suntem puternici!”

Publicat: 18 mart. 2020, 15:22 Autor: Elena Vedete

Lady Gaga urmează îndemnul care, de câteva zile, circulă pe toate rețelele de socializare, #stayhome, astfel că s-a autoizolat în casă alături de noul ei iubit.

Cântăreața în vârstă de 33 de ani îi ține însă la curent și pe fanii ei de pe rețelele de socializare, furnizându-le acestora un update cu privire la relația ei cu Michael Polansky, CEO-ul Parker Group și absolvent de Harvard, noul său iubit.

„Ziua șase de auto-carantină! Suntem puternici, jucăm cărți și jocuri video și avem grijă de noi. Important: țineți-vă mintea cât puteți de departe de stres și trupul în mișcare. Iubiți-vă, aveți grijă de voi, fiți buni și încercați să nu dați virusul mai departe dacă îl aveți. Este minunat să stați acasă dacă puteți. O dovadă de bunătate față de lumea asta”, a scris Lady Gaga pe contul ei de Instagram, în dreptul pozei unde apare alături de iubitul ei, Michael Polansky.

Publicat: 18 mart. 2020, 15:22 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă